Kinoteātros «Nakts dzīvnieki» un «Tumsas pasaule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ Latvijas kinoteātros iznāk divas jaunas Holivudas filmas - Toma Forda «Nakts dzīvnieki» (Nocturnal Animals) ar Džeiku Džilonholu un Emiju Adamsu galvenajās lomās un «Tumsas pasaule. Asins kari» (Underworld: Blood Wars), kurā galveno lomu, kā ierasts, atveido daiļā britu aktrise Keita Bekinseila (Kate Beckinsale).

«Nakts dzīvnieki»

Anotācija: Sjūzenai pieder mākslas galerija Losandželosā, viņas sabiedriskā dzīve ir krāšņa, taču laulība – vientulīga un nepiepildīta. Kādu dienu viņa saņem sūtījumu – tas ir romāna «Nakts dzīvnieki» manuskripts, ko sarakstījis viņas bijušais vīrs Edvards, kuru viņa nav satikusi jau gadiem ilgi. Pavadvēstulē viņš aicina izlasīt romānu un satikties, kamēr viņš ir pilsētā. Vēlu naktī viņa sāk lasīt. Romāns ir veltīts viņai… …tas ir nežēlīgs un postošs. Kā viņas nodarījums Edvardam.

Režisora un modes dizainera Toma Forda jaunā kinolente saņēmusi Venēcijas starptautiskā kinofestivāla Lielo žūrijas balvu - Sudraba lauvu!

«Tumsas pasaule. Asins kari»

43 gadus vecā aktrise Keita Bekinseila atkal iejūtas vampīra Selīnas tēlā un cīnās ar nīstajiem vilkačiem.

Anotācija: Vampīru karotājai Selīnai nāksies iesaistīties smagajās sadursmēs gan ar vilkaču klanu, gan ar vampīriem, kas viņu nodeva. Selīnas pusē ir tikai divi sabiedrotie – Deivids un viņa tēvs Tomass. Kopā viņi nolemj pārtraukt nebeidzamo asiņaino karu starp vilkačiem un vampīriem, pat ja, lai to paveiktu, Selīnai nāksies upurēt pašu dārgāko...

Annas Forsteres (Anna Foerster) režisētā filma ir turpinājums iepriekšējai daļai «Underworld: Awakening», kas uz ekrāniem iznāca 2012. gadā un nopelnīja 160 miljonus dolāru (budžets 70 miljoni).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu