«Moana» dominē! Trakulīgā «Biroja Ziemassvētku ballīte» startē 2. vietā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ trešo nedēļu pēc kārtas 1. vietā jaunā «Disney» animācijas filma «Moana» (Vaiana), kura vēsta par kādu sešpadsmitgadīgu polinēziešu meiteni, kuras misija ir glābt savu zemi.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 18,8 miljonus dolāru. Filmā galvenās lomas ierunājušas vairākas Holivudas zvaigznes, tajā skaitā planētas seksīgākais vīrietis Dveins Džonsons (Dwayne Johnson), savukārt režisora krēslā sēdušies kungi, kas savulaik uzfilmējuši tādas multfilmas kā «Treasure Planet» un «The Princess and the Frog», - Rons Klements (Ron Clements) un Džons Maskers (John Musker).

Jaunā Ziemassvētku komēdija «Biroja Ziemassvētku ballīte» («Office Christmas Party»), kurā galvenajās lomās ir jau iepriekš uz ekrāniem («The Switch», «Horrible Bosses») redzētais pāris - Džeisons Beitmens (Jason Bateman) un Dženifera Anistone (Jennifer Aniston), startējusi 2. vietā ar 16,4 miljoniem

Dženifera Anistone filmā iejutusies kādas kompānijas vadītājas tēlā, kura nav pārāk lielā sajūsmā par darbinieku iecerēto biroja Ziemassvētku ballīti. Neskatoties uz viņas iebildumiem, Keitas Makinonas (Kate McKinnon) atveidotās varones skubināti, darbinieki tomēr sarīko kārtīgu ļembastu.

Noskaties filmas reklāmas rullīti! Tajā redzams, kā viens no darbiniekiem Santa Klausa tērpā nobrauc lejā pa kāpnēm ar ragaviņām, telpās tiek dedzinātas Ziemassvētku egles un, protams, neiztiek arī bez Rūdolfa - briedīša.

Fantāzijas filma «Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), kuras scenāriju sarakstījusi Harija Potera autore, britu rakstniece Dž.K.Roulinga, bet režisors ir Potera sāgas pēdējo četru daļu režisors Deivids Jeits, - ar 10,7 miljoniem šonedēļ 3. vietā.

4. vietā citplanētiešu iebrukums filmā «Atnācēji» («Arrival»).

Foto: publicitātes


Bet nemainīgi 5. pozīcijā ar 4,6 miljoniem Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch) un viņa filma «Doctor Strange» («Doktors Streindžs»). Filma visā pasaulē jau iekasējusi vairāk nekā 600 miljonus un apsteigusi «Dzelzs vīra» panākumus - 585 miljonus.

Nākamnedēļ, visticamāk, uzvaras laurus plūks mūzikls «La La Land», kurā galvenās lomas spēlē aktieri Emma Stouna un Raiens Goslings, šogad Toronto Starptautiskā filmu festivālā ieguva galveno balvu. Kinolentē attēloti kāda pāra centieni piepildīt sapņus par Holivudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu