«Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts» sāk ar 155 miljoniem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinošs starts padevies zinātniskās fantastikas filmai «Rogue One: A Star Wars Story» («Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts»). Tā ir «Star Wars» («Zvaigžņu karu») sērijai radniecīgā filma, kas iznāk ārpus galvenās triloģijas.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 155 miljonus dolāru.

Režisora Gareta Edvardsa veidotajā kinolentē piedalās tādi aktieri kā Forests Vitakers un Mads Mikelsens. Galveno lomu filmā spēlē Felisita Džonsa. Filmas notikumi risinās pirms oriģinālās triloģijas, kuras pirmā daļa iznāca 1977. gadā.

Tajā attēloti «pretošanās kustības kaujinieki, kuri apvienojas, lai nozagtu «Death Star» kosmosa stacijas plānus».

Filmas darbība notiek laikā starp trešo un ceturto Zvaigžņu Karu epizodi. Uzzinājuši, ka Impērija gatavojas radīt pašu draudīgāko ieroci visā Galaktikā - Nāves Zvaigzni, pretošanās kustība izveido speciālo vienību, kuras slepenās misijas uzdevums ir nolaupīt Nāves Zvaigznes būvniecības plānus. Taču spēku samērs tiek izjaukts tad, kad cīņai pret dumpiniekiem Imperators nosūta vareno Dārtu Veideru.

Pagājušā gada nogalē iznāca jaunākās «Star Wars» triloģijas pirmā daļa «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas»). Tās ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros pārsniedz divus miljardus dolāru (1,8 miljardus eiro).

Foto: publicitātes

Jaunā «Disney» animācijas filma «Moana» (Vaiana), kura vēsta par kādu sešpadsmitgadīgu polinēziešu meiteni, kuras misija ir glābt savu zemi, šonedēļ numur 2, bet Ziemassvētku komēdija «Biroja Ziemassvētku ballīte» («Office Christmas Party»), kurā galvenajās lomās ir jau iepriekš uz ekrāniem («The Switch», «Horrible Bosses») redzētais pāris - Džeisons Beitmens (Jason Bateman) un Dženifera Anistone (Jennifer Aniston), noslīdējusi no 2. uz 3. vietu.

Vila Smita jaunā filma «Collateral Beauty» piedzīvojusi izgāšanos. Nedēļas griezumā tikai 7 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu