Holivudas karstākais aktieru pāris - Lorensa un Prats

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šobrīd par vienu no mediju iemīļotākajiem aktieru pāriem ir kļuvuši Dženifera Lorensa un Kriss Prats. Abi Holivudas jaunās paaudzes spīdekļi pēdējo mēnešu laikā ir ne tikai aktīvi prezentējuši savu jaunāko veikumu - zinātnisko fantastikas trilleri «Pasažieri» («Passengers»), bet arī publiski pauduši apliecinājumus savai ciešajai draudzībai.

Kaut kino kritiķu vidū tiek runāts par neticami perfekto ķīmiju, kas valda starp abiem aktieriem vērienīgajā kosmosa filmā «Pasažieri», tomēr gan Dženifera Lorensa, gan Kriss Prats noliedz, ka viņus saista kas vairāk par koleģiāli draudzīgām attiecībām. Abi gan atzīst, ka pēdējā laikā ir ļoti satuvinājušies.

To, ka vieni no savas paaudzes talantīgākajiem aktieriem patiešām ir kļuvuši par labiem draugiem, apstiprina arī viņu izteikumi intervijās. Tie gan parasti tiek izpausti asa sarkasma veidā. Tā, piemēram, nesen Kriss Prats intervijā BBC Radio 1 Dženiferai Lorensai veltīja šādus vārdus: «Es tev jau esmu teicis, ka tu manās acīs aktiermeistarībā esi vienlīdzīga ar Adeli dziedāšanā… Es ienīstu Adeli.» Savukārt Dženifera Lorensa ir teikusi, ka filmēšanās ar Krisu Pratu esot bijis «murgs, taču ar pamatīgu smieklu devu».

Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence) kosmosa trillera «Pasažieri» («Passengers») pirmizrādē
Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence) kosmosa trillera «Pasažieri» («Passengers») pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

Trilleris «Pasažieri» šobrīd ir vērojams arī Latvijas kinoteātros. Tas vēsta par iespaidīgu kosmosa kuģi ar tūkstošiem pasažieru, kuri ir iegremdēti mākslīgajā miegā, lai pēc neticami gara ceļa tiktu pamodināti uz citas planētas un kļūtu par tās apdzīvotājiem. Sistēmas kļūdas dēļ divi šīs vērienīgās misijas pasažieri – vīrietis un sieviete – pamostas ātrāk. Viņi nonāk neapskaužamā situācijā, jo līdz ceļojuma galapunktam jālido vēl 90 gadi. Samierinājušies ar faktu, ka turpmākā dzīve jāpavada divatā milzīgajā kosmosa kuģī, abi satuvinās. Pēkšņi ierasto ritmu izjauc fakts, ka kuģim draud briesmas. Tagad vienīgi abu neguļošo misijas dalībnieku spēkos ir izglābt pašiem sevi un visus pārējos pasažierus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu