Viola Deivisa saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušogad žurnāls «Time» aktrisi Violu Deivisu (Viola Davis), kura ir galvenās lomas atveidotāja krimināldrāmā «Kā izbēgt no soda par slepkavību» («How to Get Away With Murder»), nosauca par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Šonedēļ viņa saņēmusi pelnīto zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Pirms ceremonijas runu teica aktrise Merila Strīpa (Meryl Streep).

«Mana dzīve ir laba, paldies,» saņemot šo apbalvojumu izteicās aktrise.

Viola Deivisa dzimusi vecmāmiņas saimniecībā, bijušajā kokvilnas plantācijā, Dienvidkarolīnā. Tēvs bija zirgu treneris, bet māte strādāja rūpnīcā un gadījuma darbus par apkopēju. Pilsētā nebija daudz afroamerikāņu, tādēļ viņa, pieci brāļi un māsas izauga, nemitīga apsmiekla pavadīti. «Ja tu audz pilnīgā nabadzībā, tad redzi cilvēkus tieši tādus, kādi tie ir. Tu zini, kurš sit sievu, kurš ir narkomāns, kurš zog elektrību. Tas ir lielisks pamats, lai aktieris vērotu dzīvi. Es to neredzu kā neglītumu,» atceras aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu