Kinoteātros: Mirena un Vils Smits filosofiskā drāmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No piektdienas Latvijas lielākajos kinoteātros sāk demonstrēt filosofisku, romantisku drāmu «Skaistums tev līdzās» (Collateral Beauty), kurā galveno lomu atveido amerikāņu aktieris Vils Smits (Will Smith).

Deivida Frenkela filmā kopā ar Smitu filmējas virkne ļoti slavenu aktieru - Keira Naitlija (Keira Knightley), Helēna Mirena (Helen Mirren), Edvards Nortons (Edward Norton), Keita Vinsleta (Kate Winslet) u.c.

Par filmu: Piedzīvojot lielu traģēdiju ģimenē, veiksmīgs Ņujorkas reklāmas aģentūras vadītājs (Smits) atsvešinās no dzīves, draugiem un ikdienas pienākumiem darbā. Nespējot samierināties ar notikušo, viņš uzraksta vēstules, adresētas Nāvei, Laikam un Mīlestībai. To uzzinot, viņa draugi izdomā neparastu plānu, kā šīs trīs lietas izaicinās viņu stāties pretī savām bēdām. Un klusībā cerot, ka tas palīdzēs viņam atjaunot ticību dzīvei, tās jēgai un skaistumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu