ASV topā filma par afroamerikāņu sievieti matemātiķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros 1. vietā izvirzījusies biogrāfiska filma «Hidden Figures» («Apslēptie skaitļi»), kas vēsta par afroamerikāņu matemātiķi Ketrīnu Džonsoni (Katherine Johnson, 1918).

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 20,4 miljonus dolāru. Galvenajās lomās - Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst u.c.

Noskaties filmas rullīti!

Kritiķu augstu novērtētais mūzikls «La La Land: Kalifornijas sapņi» («La La Land») ar 14,5 miljoniem 2. vietā. Mūziklā vieni no talantīgākajiem savas paaudzes aktieriem – Emma Stouna un Raiens Goslings - izstāsta emocionālu stāstu par jauna džeza mūziķa un topošās aktrises sapņiem un neizmērojamo mīlestību vienam pret otru. Pāra attiecību mežģos milzīgu lomu nospēlē arī šovbiznesa pasaule, kurai tie abi vēlas būt piederīgi.

Nemainīgi 3. vietā animācijas filma «Dziedi!» (Sing) ar 13,8 miljoniem. Filmā skan 85 pasaulslavenas dziesmas, un tas ir filmu «Nejaukais es» un «Minioni» autoru jaunais darbs.

Foto: publicitātes

Iepriekšējo nedēļu līdere - zinātniskā fantastikas filma «Rogue One: A Star Wars Story» («Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts») noslīdējusi uz 4. vietu.

«Star Wars» («Zvaigžņu karu») sērijai radniecīgā filma, kas iznāk ārpus galvenās triloģijas, nedēļas griezumā iekasējusi 13,7 miljonus dolāru, kopumā visā pasaulē sasniedzot jau 980 miljonus. Visticamāk, tuvākajās divās nedēļās filmas sasniegs miljarda atzīmi.

Top10 noslēdz zinātniskās fantastikas trilleris «Pasažieri» («Passengers»), kurā galvenās lomas atveido Kriss Prats un Dženifera Lorensa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu