«Kino Bize» Roterdamas kinofestivāla programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nekas nelīdzinās kinoteātrī kolektīvi baudītam labas filmas seansam. Tomēr arī šo pieredzi iespējams pilnveidot! Apmeklējot IFFR Live seansus kinoteātrī «Kino Bize», būs iespēja pievienoties tūkstošiem citu skatītāju. IFFR Live ir sešu filmu Latvijas pirmizrāžu programma, kas 46. Roterdamas Starptautiskā kinofestivāla laikā vienlaicīgi norisinās kinoteātros visā Eiropā un šogad arī citos pasaules reģionos. IFFR Live pogrammas ietvaros no 27. līdz 29. janvārim notiks lielākie filmu festivāla seansi pasaulē, straumējot filmas tieši no Roterdamas, Nīderlandes.

Šonedēļ ierobežotā skaitā pieejamas ieejas kartes uz visiem filmu seansiem.

www.bezrindas.lv

IFFR Live programmā piedalās vairāk nekā 45 kinoteātri no Nīderlandes līdz Sarājevai, no Singapūras līdz Rīgai kinoteātrī «Kino Bize». Attālumi tiek pārvarēti arī ar sociālo mediju palīdzību, un ar Twitter tēmturi #livecinema kinoteātra «Kino Bize» skatītāji pēc filmām tiešraidē varēs piedalīties diskusijās ar Roterdamas kinozālē uz skatuves uzaicinātajiem filmu veidotājiem un aktieriem, kā arī izbaudīt muzikālus priekšnesumus un citas tiešraides piedāvātās iespējas. Pēc filmas beigām iekārtojieties ērtāk sēdvietās, lai gūtu pilnu festivāla pieredzi!

Roterdamas Starptautiskais filmu festivāls ir viens no nozīmīgākajiem pasaules mēroga notikumiem kino jomā un spēj mūsdienīgos veidos piedāvāt unikālu filmu programmu, kas pārsvarā neparādās citos lielajos kinofestivālos Berlīnē, Kannās un Venēcijā. Festivāls janvāra beigās norisināsies jau 46. gadu.

Programma

Piektdien, 27.01

20:00 - MISTERS VISUMS / MISTER UNIVERSO

Tizza Covi, Rainer Frimmel, Austrija/Itālija, 2016, 90 min.

23.30 - «Priekšlaicīgā atriebība» / «Prevenge»

Alice Lowe, Lielbritānija, 2016, 88 min.

Sestdien, 28.01.

"Priekšlaicīgā atriebība"
"Priekšlaicīgā atriebība" Foto: publicitātes

17:00 - MEISTARS / MESTEREN

Charlotte Sieling, Dānija, 2017, 93 min.

21.00 - MĀJAS / HOME

Fien Troch, Beļģija, 2016, 103 min.

Svētdien, 29.01.

17.00 - KĀZAS / NOCES

Stephan Streker, Beļģija/Francija/Luksemburga/Pakistāna, 2016, 95 min.

21.00 - Milzis / The Giant

Johannes Nyholm, Zviedrija/Dānija, 2016, 86 min.

Kinoteātrī «Kino Bize» no 27. līdz 29. janvārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu