Aktieri, kas ne reizi nav nominēti «Oskaram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šī nedēļa Holivudā pagājusi «Oskara» nomināciju zīmē. Daudzi aktieri un režisori pēc sava vārda izskanēšanas noteikti jau gatavojas pateicības runām, taču daudzi, tajā skaitā Eimija Adamsa, kurai kino eksperti prognozēja drošu nomināciju, gremdējas pārdomās par ASV Kinoakadēmijas ekspertu izvēli. «Oskara» klubiņš Holivudā ir neliels, un, lūk, vairāki tiešām slaveni aktieri, kuri šai balvai pat ne reizi nav tikuši nominēti.

Idriss Elba, Isabella Rosellini, Džons Kjūsaks, Hjū Grants, Džims Kerijs, Stīvs Bušemi, Emīlija Blanta, Alans Rikmens, Mega Raiena, Mia Farova, Donalds Sazerlends, Kamerona Diaza...

Arī 60. gadu skaistule Merilina Monro (Marilyn Monroe) ne reizi nav nominēta «Oskaram», tāpat mūsdienu skaistule Skārleta Johansone (Scarlett Johansson).

Šai prestižajai balvai ne reizi nav nominēts arī britu aktieris Jūens Makgregors (Ewan McGregor) un arī asa sižeta filmu meistars Brūss Viliss.

«Tev nedod Oskaru par komēdiju vai par to, ka tu šauj uz cilvēkiem,» reiz intervijā ar savu sāpi dalījās Viliss.

Arī Holivudas veterāns Ričards Gīrs (kurš gan nav redzējis viņu pievilcīgā kunga lomā filmā «Pretty Woman» ar apburošo Džūliju Robertsu tandēmā?) nav saņēmis nomināciju. Protams, par tādām filmām kā «Pretty Woman» statueti nedod, taču Gīra filmogrāfijā ir arī gana nopietni darbi. Īpaši varētu izcelt Gīru virsnieka Denisa Peka lomā 1990. gada Maika Figisa (Mike Figgis) lentē «Dienesta izmeklēšana» («Internal Affairs»).

Ričards Gīrs filmā "Dienesta izmeklēšana"
Ričards Gīrs filmā "Dienesta izmeklēšana" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu