5 fakti par seksīgo Džeimiju Dornanu no «Greja piecdesmit nokrāsām»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrišķīgais un pievilcīgais aktieris Džeimijs Dornans nenoliedzami šobrīd atrodas slavas virsotnē – miljoniem sieviešu viņu iekāro, bet vīrieši apbrīno un vēlas līdzināties. Savukārt visa pasaule sastingusi satrauktās gaidās, jo pavisam drīz uz kino ekrāniem parādīsies erotiskā trillera «Greja piecdesmit nokrāsas» otrā daļa.

 
Foto: Reuters/LETA

Karjeru sācis kā apakšveļas modelis

Džeimija Dornana karjerai pamatus lika dalība realitātes šovā «Model Behaivor,» kur viņš pieteicās māsas mudināts. Viss sākās kā joks, taču izvērtās par patiešām nozīmīgu soli topošā aktiera karjerā. Puisis izturēja atlasi, iekļuva šova dalībnieku vidū, taču līdz finālam netika. Tomēr viņa pievilcīgo izskatu pamanīja vairākas modeļu aģentūras. Gadu vēlāk viņš jau strādāja ar tādiem modes grandiem kā «Armani», «Dior» un «Calvin Klein». Dāmu atmiņās noteikti visspilgtāk palikušas leģendārās Džeimija fotogrāfijas «Calvin Klein» vīriešu apakšveļas reklāmai - tajās līdzās pasaulslavenajām modelēm Keitai Mosai un Evai Mendesai viņš pozēja teju kails, bet viņa muskuļotais augums bija ieziests ar eļļu.

 
Foto: AP/LETA

Attiecības ar aktrisi Keiru Naitliju ierauj šovbiznesa pasaulē

Romantiskās attiecības trīs gadu garumā ar filmas «Karību jūras pirāti» zvaigzni Keiru Naitliju ļāva Džeimija Dornanam iepazīties ar ietekmīgākajiem kinoindustrijas pārstāvjiem. Tostarp arī ar Sofiju Kopolu, kura jaunajam censonim piedāvāja grāfa un karalienes mīļotā Aksela fon Fersena lomu filmā «Marija Antuanete» Tieši filmējoties šajā filmā Džeimijs Dornans pa īstam saprata, ka vēlas savu nākotni saistīt ar aktiermākslu.

 
Foto: Buzzfoto/LETA

Slavas virsotne un lūzuma punkts

Plašāku popularitāti aktieris guva ar sērijveida slepkavas Pola Spektora lomu spriedzes pilnajā seriālā «Lūzuma punkts.» Tandēmā ar Džilianu Andersoni, kura seriālā atveido izmeklētājās Stellas Gibsones lomu, viņš spēja demonstrēt izcilu saspēli, saņemot augstu novērtējumu gan no kritiķiem, gan arī skatītājiem. «Lūzuma punkts» tiek ierindots pēdējo gadu labāko televīzijas seriālu vidū. Turklāt tas Džeimijam Dornanam pavēra ceļu uz lomu erotiskajā bestsellerā «Greja piecdesmit nokrāsas».

 
Foto: EPA/LETA

Mūsdienu sekas simbols – Kristjens Grejs

Džeimijam Dornanam ne reizi vien savas karjeras laikā nācies iejusties izaicinājumu pilnās lomās – gan atveidojot slepkavas, gan ar vardarbīgām tieksmēm apveltītu izvirtuli kases grāvējā «Greja piecdesmit nokrāsas.» Nav noslēpums, ka tieši pretrunīgais Kristjena Greja tēls ļāvis aktierim ierindoties iekārojamāko Holivudas vīriešu topu virsotnē, bet miljoniem sieviešu visā pasaulē ilgoties kaut uz mirkli nokļūt uz ekrāniem viņa sirdsdāmas Anastasijas Stīlas vietā.

 
Foto: Reuters/LETA

Mīlošs tēvs un izcils vīrs

Neskatoties uz to, ka viņu dievina visas pasaules sievietes, Džeimijs Dornans ir uzticīgs savai īstajai un vienīgajai. Viņš ārpus filmēšanas laukuma ir mīlošs tēvs un vīrs. Cenšoties saglabāt savas ģimenes dzīvi privātu un nosargāt to no svešām acīm, aktieris izvairās publiskot tās detaļas un nelieto sociālos tīklus. Brīvajā laikā Dornans labprāt velta laiku golfa spēlei un regulāri apmeklē savas iecienītākās futbola komandas «Manchester United» spēles. Bet fanēm, kuras viņu uzskata par ideālo vīrieti, Džeimijs Dornans atgādina, ka arī viņam ir savi trūkumi un kompleksi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu