Kritiķiem dažādi vērtējumi par filmu «Tumsa piecdesmit nokrāsās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kinokritiķi bijuši visnotaļ nesaudzīgi un pamatīgi nokritizējuši šonedēļ uz ekrāniem iznākušo jauno erotisko filmu «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās»). Tiesa, ne visi, bet, lūk, daži no spilgtākajiem citātiem.

«Ja vēlies skatīties filmu par miljardieri-pleiboju, kuram ir tieksme uz tumšām lietām un dažādu masku nēsāšanu, tad labāk dodies uz Lego Betmena filmu,» raksta «The Daily Mirror» kritiķis.

«The New York Times» raksta, ka tikai labi ja puse no filmas bija skatāma un noteikti jaunā lente nebija labāka par pirmo.

Savukārt «Rolling Stone» kritiķis Pīters Treivers (Peter Travers) filmai iedevis vērtējumu 0/5. «Kas par neticamu, neizdzēšami idiotisku filmu,» viņš raksta.

Tiesa, izdevums «Variety» izsakās mazliet pozitīvāk. «Neskatoties uz struktūras un psiholoģiskajiem trūkumiem, ir grūti palikt vienaldzīgam.»

«Filma vismaz nav garlaicīga,» raksta «Deadline».

«Tas viss ir izdomājums, un kas tur slikts?» raksta «The Telegraph» kritiķe. «Ja miljoniem meiteņu un zēnu iet uz kino un ķiķina, pasaule kļūst par laimīgāku vietu.»

Erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») turpinājuma trešā filma uz ekrāniem iznāks 2018. gada 9. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu