Filmu projektiem konkursā sadalīs 1,7 miljonus eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālais kino centrs (NKC) izsludinājis 2017. gada filmu ražošanas projektu konkursu, kurā plānots sadalīt 1 744 214 eiro, liecina informācija centra mājaslapā.

Animācijas filmu projektiem plānots piešķirt 501 071 eiro, dokumentālo filmu projektiem - 392 142 eiro, bet spēlfilmu projektiem - 851 001 eiro.

Konkursa mērķis ir atbalstīt pilnmetrāžas spēlfilmu, kā arī visu garumu animācijas un dokumentālo filmu ražošanu vai ražošanas pabeigšanu 2017. - 2018. gadā.

Konkursā nevar tikt iesniegti projekti, kuri ir saņēmuši NKC finansējumu filmas pabeigšanai, kā arī Latvijas simtgades filmu ražošanai. Konkursā tāpat nevar tikt iesniegti starptautiski kopražojuma projekti, kuros Latvijas filmu producents ir mazākuma kopražotājs.

Saskaņā ar NKC un Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) vienošanos, konkursā nevar tikt iesniegti arī projekti, kuri saņēmuši filmu ražošanas, izņemot projektu attīstību, finansējumu VKKF 2017. gada 1. projektu konkursā.

Konkursa projekti jāiesniedz līdz 6. martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu