«Tumsa 50 nokrāsās» piekāpjas Lego Betmena priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā erotiskā filma «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») tomēr nav spējusi uzveikt nedēļas sīvāko konkurentu - animācijas filmu «Lego Betmens. Filma» («Lego Batman Movie») un iekarojusi godpilno 2. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo «collider.com».

Aizraujošā animācijas filma «Lego Betmens. Filma», kas vēsta par supervaroni Lego Betmenu, kuram ne tikai jātiek galā ar nebūšanām un noziedzību Gothemas pilsētā, bet arī jāuzņemas tēvišķas rūpes par kādu zinātkāru bāreni, nedēļas griezumā iekasējusi 55,6 miljonus dolāru.

Filmas autoru komanda scenārijā ir iekļāvusi personāžus un stāstus gan no daudziem Betmenam veltītiem komiksiem, gan no kulta statusā ieceltām supervaroņu Holivudas mākslas filmām.

Kino kritiķi izsakās atzinīgi, ka animācijas filma «Lego Betmens. Filma» ir aizraujošs un dzīves gudrs stāsts, kurā sev aktuālus jautājumus un atbildes var ieraudzīt gan bērni, gan pieaugušie. Turklāt pieaugušajiem papildu azartu sagādā leģendārāko Betmena mākslas filmu varoņu un citātu atpazīšana.

Daudzsološās animācijas filmas oriģinālajā ieskaņošanā piedalījušās tādas spilgtas personības kā aktieris Ralfs Fainss, dziedātāja Meraija Kerija un komiķis Maikls Kera.

Tikmēr rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») otrās daļas ekranizācija ierindojusies 2. vietā ar 46,8 miljoniem.

Taču visticamāk šajā Valentīndienas nedēļā filma gūs vēl labākus panākumus.

3. vietā asa sižeta filma «Džons Viks 2» («John Wick: Chapter 2») ar Kianu Rīvzu (Keanu Reeves) galvenajā lomā. Trilleris «Džons Viks 2» ir turpinājums 2014. gadā tapušajam asa sižeta kino stāstam «Džons Viks». Tas saņēma neskaitāmus komplimentus gan no skatītājiem, gan kinokritiķiem, kā arī ļoti atzīstamus rādītājus dažādās filmu reitingu sistēmās. Filmas «Džons Viks» veidotāji tika slavēti par spēju radīt stilīgu un aizraujošu kino darbu, kurā netrūkst teicamu spriedzes elementu un efektīgu vizuālu risinājumu.

Filma iekasējusi 30 miljonus.

Iepriekšējo nedēļu līderis - studijas «Universal» trilleris «Sašķeltais» («Split») numur 4.

Filmā galveno lomu atveido aktieris Džeimss Makavojs (James McAvoy). Makavojs iejuties laupītāja tēlā, kurš nolaupa trīs pusaudzes, taču viņš nav parasts laupītājs - viņā mīt vismaz 23 personības, un pamazām sāk materializēties viņa galvenā personība - Zvērs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu