Bukmeikeri prognozē, ka Oskara ceremonijā triumfēs «La La Land»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties Kino akadēmijas balvas «Oskars» pasniegšanas ceremonijai, parasti iedzīvotājiem nākas lauzīt galvu, kura no favorītfilmām būs arī žūrijas izvēle balvu saņemšanā. Tomēr šogad izskatās, ka ir maz vietas minējumiem un Triobet bukmeikeri, kā arī kritiķi ir vienisprātis – par 2017. gada filmu atzīs mūziklu «La La Land – Kalifornijas sapņi».

Romantiskā drāma par džeza pianistu un jauno aktrisi nominēta kopumā 14 nominācijās, kas ir vienlīdz liels nomināciju skaits kā filmām «Titāniks» un «Viss par Ievu», kas ir vislielākais Oskara nomināciju skaits. Tomēr pēc bukmeikeru domām mūzikls nekļūs par apbalvotāko filmu vēsturē, kā to izdevies paveikt filmām «Titāniks», «Ben-Hurs» un «Gredzenu pavēlnieks: Karaļa atgriešanās», kuras saņēma 11 Oskara balvas.

Bukmeikeri uzskata, ka visdrīzāk filma varētu iegūt astoņas Oskara balvas.

Pēc viņu domām, «La, la Land - Kalifornijas sapņi» Kinoakadēmijas balvu iegūs kategorijās Labākā galvenā sieviešu lomas atveidotāja, Labākais režisors, Labākais operatora darbs, Labākie kostīmi, Labākā montāža un Labākā orģinālmūzika.

Otra nominētākā filma ir «Mēness gaisma», kas kopā ieguvusi astoņas nominācijas. Pēc bukmeikeru domām, filmai izdosies iegūt vismaz divus Oskarus. Balvai par labāko otrā plāna aktrisi bukmeikeri piešķīruši gandrīz 90% iespējamību, savukārt Oskaram par labāko adaptēto scenāriju - aptuveni 80% iespējamību. Vēl nominētāko filmu vidū parādās filmas «Kauja par Heksoridžu», «Lauva» un «Mančestra pie jūras», kuras katra ieguvušas sešas nominācijas. Bukmeikeru likmes liecina, ka no šīm filmām iegūt balvu visdrīzāk izdosies filmai «Mančestra pie jūras» nominācijā par labāko aktierspēli vīriešu kategorijā, balvas iegūšanai piešķirot aptuveni 60% iespējamību. Bukmeikeri uzskata, ka Mela Gibsona režisētajai filmai «Kauja par Heksoridžu» ir vien 35% iespējamība iegūt Oskaru kādā no nominācijām. Savukārt dramatiskajam stāstam «Lauva», pēc bukmeikeru domām, ir vien 15% iespējamība iegūt balvu kādā no nominācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu