Holandes Animācijas filmu festivālā Ginta Zilbaloža filma «Oāze»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

2017. gada martā Holandes Animācijas filmu festivālā notiks režisora un mākslinieka Ginta Zilbaloža jaunākās animācijas filmas «Oāze» pasaules pirmizrāde, informē Latvijas Animācijas asociācijas pārstāve Ieva Viese-Vigula.

Viņa norādīja, ka festivāls ir zīmīgs ar to, ka ir gada pirmā ievērojamā animācijas filmu skate, kas ļauj prognozēt turpmāko animācijas filmu apriti. Animācijas filmu festivāls šogad notiks divdesmito reizi un risināsies no 22.marta līdz 26.martam Nīderlandes pilsētas Utrehtas vecpilsētā.

Zilbalodis ir viens no pēdējo gadu spilgtākajiem jaunajiem autoriem latviešu animācijā, arī viņa iepriekšējās filmas «Prioritātes» un «Nedzirdams» tika izrādītas nozīmīgās starptautiska mēroga skatēs.

Filma «Oāze» piedalīsies Holandes Animācijas filmu festivāla īsfilmu konkursā, kur Latviju pārstāvēs arī starptautiski atzītais režisors Vladimirs Leščovs ar filmu «Gaidot Jauno gadu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu