«Logans» triumfē ar 85 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ jauns līderis - asiņainā komiksu filma «Logans», kurā galveno lomu - Vilknadzi - atveido Hjū Džekmens.

Režisora Džeimsa Mangolda («3:10 to Yuma», «Walk the Line») asa sižeta komiksu filma «Logans» nedēļas nogalē iekasējusi 85,3 miljonus dolāru.

Filmas anotācija: Nākotne. 2029. gads. Profesors Ksavjers un Logans ir palikuši bez X-cilvēku komandas, un tikai viņi abi ir spējīgi stāties pretī varenai korporācijai, kuras plānos ir sagraut pasauli, pametot to uz pašiznīcināšanās ceļa. Laikā, kad līdz ar vecumu Logana reģenerēšanās spējas sāk izzust, bet Ksavjers cieš no atmiņas zudumiem progresējošās Alcheimera slimības dēļ, viņiem palīgā var nākt tikai Lora Kinnija – Vilknadža klona sieviešu versija.

2. vietā režisora Džordana Pīla (Jordan Peele) šausmu filma «Get Out» («Prom»).

Filma, kura budžets ir nieka 5 miljoni dolāru un kurā nefilmējas lielas zvaigznes (ja neskaitām seriāla «Girls» aktrisi Alisoni Viljamsu un pieredzējušo Ketrīnu Kīneri), otrās nedēļas griezumā iekasēja 26 miljonus. Pirmajā nedēļā tie bija 30,5 miljoni.

Anotācija: Kriss dodas iepazīties ar savas draudzenes vecākiem. Viņš ir nobažījies par to, kā meitenes vecāki uzņems viņu, un atbraucis jūtas neērti, būdams vienīgais afroamerikānis ģimenes un atbraukušo viesu vidū. Taču viņš pat iedomāties nevar, kādi ir šīs ģimenes patiesie nolūki attiecībā uz viņu. Tās ir īstas šausmas.

Savukārt fantāzijas žanra filma «The Shack» ar Semu Vortingtonu galvenajā lomā numur 3.

4. vietā animācijas filma «Lego Betmens. Filma» («Lego Batman Movie»), bet top5 noslēdz asa sižeta filma «Džons Viks 2» («John Wick: Chapter 2») ar Kianu Rīvzu (Keanu Reeves) galvenajā lomā. Trilleris «Džons Viks 2» ir turpinājums 2014. gadā tapušajam asa sižeta kino stāstam «Džons Viks». Tas saņēma neskaitāmus komplimentus gan no skatītājiem, gan kinokritiķiem, kā arī ļoti atzīstamus rādītājus dažādās filmu reitingu sistēmās. Filmas «Džons Viks» veidotāji tika slavēti par spēju radīt stilīgu un aizraujošu kino darbu, kurā netrūkst teicamu spriedzes elementu un efektīgu vizuālu risinājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu