«Kino bize» notiks vecākiem ar mazuļiem paredzēti kino seansi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

No 15. marta kinoteātrī «Kino bize» sāksies jauna iniciatīva - «bēbīšseansi» jeb regulāri kinoteātra dienas seansi, kas pielāgoti apmeklējumiem ar maziem bērniem.

«Bēbīšseansu» filmu programma paredzēta pieaugušajiem, tomēr kinoteātra vide tiks pielāgota, lai tajā labi justos kā vecāki, tā arī bērni. Filmas laikā kinoteātra zālē tiks pieklusināta gaisma un skaņa, būs pieejama pārtinamā virsma, mīksts paklājs rāpošanai un dzeramais ūdens.

Kā norādīja kinoteātrī, pats svarīgākais «bēbīšseansos» tomēr ir apkārtējo labvēlīgā attieksme un sapratne par bērnu un vecāku kustībām, iespējamiem trokšņiem un knosīšanos. Šādi mazuļiem draudzīgi seansi tiek rīkoti visā pasaulē, lai nodrošinātu jaunajiem vecākiem iespēju iziet ārpus mājas, socializēties un turpināt aktīvi iesaistīties kultūras dzīvē arī pēc bērnu piedzimšanas.

Pirmais «bēbīšseanss» notiks trešdien, 15. martā, ar Džima Džārmuša jaunāko filmu «Paterson», ko varēs noskatīties divos dažādos laikos - plkst.13 un 15.30.

Nākamais seanss paredzēts 5. aprīlī ar krievu režisora Ivana Tverdovska godalgoto filmu «Zooloģija», un turpmāk seansi kinoteātrī «Kino Bize» notiks ik pārnedēļas trešdienās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu