Kinoteātros turpinājums jautrai krievu dāmu komēdijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Veiksmīgām komēdijām nereti tiek uzņemti daudzsološi tupinājumi. Latvijas kinoteātros veiksmīgi tiek izrādīta pagājušās vasaras amizantākās krievu komēdijas «Klasesbiedrenes» otrā daļa. Tā skatītājus sola pārsteigt ar īpaši intriģējošu sižetu un pamatīgu humora devu.

Kolorītā filma «Klasesbiedrenes», kas kļuva par vienu no skatītākajām komēdijām Latvijas kinoteātru vasaras sezonā, vēstīja par četrām draudzenēm, kuras dodas uz Sočiem nosvinēt vecmeitu ballīti. Tajā netrūka spoža glamūra, kūrortpilsētas tveices, neveiklu situāciju un asprātīgu dialogu.

Arī šīs nedēļas kinoteātru jaunumā - filmā «Klasesbiedrenes 2» - netrūkst reibinoša šampanieša, skaistu kleitu un smieklīgu ķibeļu. Tas viss šoreiz Dašas dēļ, kuras draugs, īpatnējs bankas darbinieks, beidzot ir izteicis bildinājumu, tāpēc jaunā sieviete ar tuvākajām draudzenēm steidz svinēt vecmeitu ballīti. Par spīti traģikomiskajai pieredzei, sievietes atkal dodas uz Sočiem. Jautrība sit augstu brīdi, taču līdz brīdim, kad notiek kas tāds, ko neviena no draudzenēm nevarēja paredzēt, – Dašas līgavainis, ierodoties Sočos, šķiet pilnīgi izmainījies. Lai glābtu Dašas kāzas, draudzenēm ir jānoskaidro, kas pa šo īso laiku noticis ar viņas līgavaini.

Foto: Ekrānuzņēmums

Komēdija «Klasesbiedrenes 2» iepriecina ne tikai ar aizraujošu scenārija attīstību un asprātīgiem dialogiem, bet arī ar spilgtu kino personību komandu. Interesanti, ka vienu mīlētāju pāri komēdijā atveido aktieri, kuri arī reālajā dzīvē ir kopā. Tie ir Jekaterina Vilkova un Iļja Ļubimovs. Abi salaulājās 2011. gadā un jau ir kļuvuši par vecākiem diviem bērniem.

Tikmēr aktrise Svetlana Kodženkova atkal ir ļāvusies vizuālām pārvērtībām. Izskatīgā blondīne komēdijā «Klasesbiedrenes 2» pārsteidz ar efektīgas brunetes tēlu. Šīs pārmaiņas ierosinājusi pati aktrise, citādi visas galvenās varones filmā būtu blondīnes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu