ASV kinoteātros plosās divi monstri - Kongs un vilknadzis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vērienīgā filma «Kongs: Galvaskausa sala» (Kong Skull Island (King Kong)) iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātru topu, ziņo «collider.com».

Filma, kurā galvenās lomas spēlē Brī Larsone un Toms Hidlstons, nedēļas griezumā iekasējusi 61 miljonu dolāru.

Jaunākā versija par vienu no leģendārākajiem tēliem visā Holivudas kino vēsturē kritiķu vidū jau ir izpelnījusies atzinību par labiem aktierdarbiem un efektīgiem specefektiem.

Fantastikas piedzīvojumu filmas «Kongs: Galvaskausa sala» darbība norisinās īsi pēc Vjetnamas kara beigām. Tā vēsta par zinātnieku un militāristu grupu, kurai paveras ekskluzīva iespēja nokļūt uz noslēpumainas Klusā okeāna salas. Neskartās, mežonīgās dabas sajūsmināti, viņi pat nenojauš, ka drīz sastapies ar baisu izaicinājumu ne tikai savam prātam, bet arī dzīvībai. Nošķirtā sala pārsteidz viesus ar iepriekš nekur neidentificētām radībām, tostarp aizvēsturisku milzu pērtiķi. Rezultātā katram no bīstamās ekspedīcijas dalībniekiem nākas izdzīvot savu stāstu par cilvēku bezspēcību dabas varenības priekšā.

Savukārt režisora Džeimsa Mangolda («3:10 to Yuma», «Walk the Line») asa sižeta komiksu filma «Logans», kurā galveno lomu - Vilknadzi - atveido Hjū Džekmens, ar 37,8 miljoniem numur 2.

Anotācija: Nākotne. 2029. gads. Profesors Ksavjers un Logans ir palikuši bez X-cilvēku komandas, un tikai viņi abi ir spējīgi stāties pretī varenai korporācijai, kuras plānos ir sagraut pasauli, pametot to uz pašiznīcināšanās ceļa. Laikā, kad līdz ar vecumu Logana reģenerēšanās spējas sāk izzust, bet Ksavjers cieš no atmiņas zudumiem progresējošās Alcheimera slimības dēļ, viņiem palīgā var nākt tikai Lora Kinnija – Vilknadža klona sieviešu versija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu