Latviešu aktieris filmējas seriālā «Troņu spēle»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Jānis Raens Ogle

Daudzi aizrautīgi seko līdzi seriāla «Troņu spēle» («Game of Thrones») kaislīgajiem notikumiem, bet reti kurš zina, ka šajā seriālā piedalās arī aktieris no Latvijas. Ogrēnieša Jāņa Ogles (33) aktiera gaitas sākušās, pavisam nejauši piekrītot piedalīties aktieru atlasē, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Filmēties sāku nejauši - biju aizgājis līdzi draudzenei uz masu skatu atlasi populāram britu seriālam, ko daļēji filmēja Latvijā. Ieraugot mani, filmēšanas komanda piedāvāja piedalīties kastingā arī man. Turklāt nevis masu skatiem, bet gan konkrētai lomai,» savas filmēšanās karjeras pirmsākumus žurnālam «Privātā Dzīve» atklājis Jānis.

Jānis Ogle esot iekļauts aģentūras «Simon How» starptautiskajā datubāzē, kas pārstāv «Channel 4» britu seriāla «Hollyoaks» aktierus.

Šobrīd Jānis filmējoties amerikāņu televīzijas seriālā «Game of Thrones». Filmēšana notiekot Polijā, kurp Jānis esot braucis jau divas reizes un zinot, ka būšot jābrauc vēl.

«Mans pluss ir tas, ka esmu mazs un tievs, turklāt izskatos mazliet dīvaini.

Tas piesaista vairāk uzmanības nekā tradicionāla izskata cilvēki,» savus galvenos trumpjus atklājis Jānis. Filmēšanas procesā viņu aizraujot tas, ka varot gūt jaunas emocijas. Patīkamas esot arī dienas, kad par darbu tiek saņemts honorārs.

Pēc tam, kad Jānis esot piereģistrējies arī Latvijas aktieru atlases aģentūrā «Casting Bridge», viņš saņēmis piedāvājumu piedalīties filmā «Nameja gredzens». Ogle saņēmis norādījumu divus mēnešus neskūties. Aktieris arī trenējies, lai būtu labā fiziskā formā: «Filmā bija jānēsā smagas bruņas. Ja iepriekš fiziski neko neesi darījis, staigājot visu dienu ar tām, vakarā sāp visas maliņas.» Latviešu filmā Jānis tēlojot bastardu.

Īpašas atmiņas viņam esot par piedalīšanos filmā «Puika ar suni», kurā Jānis Ogle atveidojis vienu no pagrabā mītošajiem ebrejiem. Filma «Puika ar suni» ir stāsts par ebreju glābēju Žani Lipki un viņa dēlu Zigi. Nacistu okupācijas laikā savas mājas pagalmā viņi slēpa no geto izglābtus ebrejus.

Filmējies: filmās «Game of Thrones», «Nameja gredzens», «Amre», «Puika ar suni», «Baltu ciltis», «Hello Au Revoir», vairāku dziesmu videoklipos.

Video varat apskatīt, kā norisinājās kaujas ainu filmēšana Ķemeru purvā kinolentei «Nameja gredzens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu