Noskaties pagājušās vasaras TVNET interviju ar Purva Intu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieminot mūžībā aizgājušo filmas «Dokumentālists» galveno varoni Purva Intu, no TVNET arhīva izceļam mūsu interviju ar Intu, kas notika pagājušā gada vasarā. Runājām par dzīvi, par to, kā tā mainījusies pēc filmas uzņemšanas. Sarunas laikā Inta atklāj, ko pati domā par filmu un kādas ir viņas attiecības ar tās režisoru un autoru.

Jau ziņots, ka vakar mūžībā aizgājusi filmas «Dokumentālists» galvenā varone Inta Grigoroviča jeb Purva Inta. Par to sociālajā tīklā «Facebook» vēsta filmas režisors Ivars Zviedris.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Zviedris, Grigorovičas izvadīšana varētu notikt nākamajā nedēļā. Režisors atklāja, ka filmas galvenā varone vēlējusies, lai viņu apglabā pēc iespējas tuvu vietai, kur viņa pavadījusi sava mūža nogali, līdz ar to Zviedris centīsies nodrošināt kundzes apbedīšanu kapos Ķemeros.

Zviedris zināja teikt, ka Grigoroviča pēdējās dzīves dienās slimojusi, bet vakar, 16. martā, devusies aizsaulē.

«Dokumentālista» pirmizrāde notika 2012.gadā kinofestivālā «Lielais Kristaps». Pēc tam filma guva panākumus vairākos kino festivālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu