Semjuelu Lī Džeksonu pārsteidz Vjetnamas krāšņums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Leģendārais amerikāņu aktieris Semjuels Lī Džeksons atzinis, ka filmēšanās vērienīgajā fantastikas piedzīvojumu filmā «Kongs: Galvaskausa sala» («Kong: Skull Island») visai projekta komandai sniegusi iespēju izbaudīt gluži vai neticamu dabas varenību un krāšņumu.

Fantastikas piedzīvojumu filmas «Kongs: Galvaskausa sala» darbība norisinās īsi pēc Vjetnamas kara beigām. Tā vēsta par zinātnieku, militāristu un piedzīvojumu meklētāju grupu, kurai paveras ekskluzīva iespēja nokļūt uz noslēpumainas Klusā okeāna salas. Neskartās, mežonīgās dabas sajūsmināti, viņi pat nenojauš, ka drīz sastapies ar baisu izaicinājumu ne tikai savam prātam, bet arī dzīvībai. Nošķirtā sala pārsteidz viesus ar iepriekš nekur neidentificētām radībām, tostarp aizvēsturisku milzu pērtiķi.

Grandiozā kino stāsta filmēšanas vajadzībām tika meklētas reālas vietas, kur ir mežonīga un ļoti gleznaina daba. Rezultātā filmas «Kongs: Galvaskausa sala» komanda daudzus mēnešus strādāja Vjetnamā un Havaju salās.

«Vjetnama ir brīnišķīga! Tā ir neticami majestātiska un skaista. Tā kā lielākā daļa filmēšanas notika ārpus pilsētām, tad man tagad ir pilnīgi skaidrs, kāpēc jebkuri spēki, kuri iebrūk šajā valstī, zaudē mājiniekiem.

Ja neesi dzimis Vjetnamā un neizjūti tās dvēseli, tad tev nekad nebūs pa spēkam savaldīt to,»

filmas «Kongs: Galvaskausa sala» pirmizrāžu intervijās atzinis Semjuels Lī Džeksons.

Brī Lārsone
Brī Lārsone Foto: publicitātes

Savukārt Havaju salās pieredzējusī kino komanda piedzīvojusi ne vienu vien komisku epizodi. «Arī Havaju salas ir brīnišķīgas ar saviem bambusu mežiem un ūdenskritumiem. Taču visspilgtāk man palicis atmiņā brīdis, kad mums bija jāpārtrauc filmēšana, jo kadrā parādījās pieci ķenguri. Tie neatbilda Galvaskausa salas populācijai,» jokojis leģendārais aktieris.

Vērienīgā fantastikas piedzīvojumu filma «Kongs: Galvaskausa sala» («Kong: Skull Island») šobrīd ir vērojama arī kinoteātros visā Latvijā. Jaunākā versija par vienu no leģendārākajiem tēliem visā Holivudas kino vēsturē kritiķu vidū jau ir izpelnījusies atzinību par labiem aktierdarbiem un efektīgiem specefektiem. Filmā filmējušās tādas atzītas kino personības kā aktieri Toms Hidlstons, Brī Lārsone, Džons Gudmens un Semjuels L. Džeksons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu