Uz lielā ekrāna - Oltes un Travika filma «Atbrīvošanas diena»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

24. martā pirmizrādi Latvijā piedzīvos režisoru Uģa Oltes un Mortena Travika kopdarbs - filma «Atbrīvošanas diena», kas ir paradoksu pilns stāsts par pirmo rokkoncertu pasaules noslēgtākās totalitārā režīma valsts Ziemeļkorejas vēsturē, ko sniedza bijušās Dienvidslāvijas kulta grupa «Laibach».

Uz pirmizrādi (24. martā plkst. 19.00 kinoteātrī «Kino Citadele») Rīgā ieradīsies norvēģu režisors Mortens Traviks, kā arī grupas «Laibach» dibinātājs Ivans Novaks un soliste Mina Špilere.

Filmā iemūžināti pirmie rietumu rokgrupas koncerti Phenjanā, kuri norisinājās 2015. gada gada 19. un 20. augustā.

No 31. marta filmu demonstrēs Rīgā kinoteātros «Kino Citadele», «Cinamon», «Splendid Palace», «K.Suns» un «Kino Bize», Liepājā - kinoteātrī «Kino Balle», Ventspilī - «Kino Rio», Siguldā - «Kino Lora», Cēsīs - Vidzemes koncertzālē, Valmierā - «Kino Gaisma», Daugavpilī - «Silverscreen» un Rēzeknē - «Silverscreen». No 7. aprīļa - Talsu kinoteātrī «Auseklis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu