Šonedēļ Rīgā spāņu kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, no 27. līdz 30. martam Rīgā, kino «K-Suns», Spānijas vēstniecība organizē Spānijas filmu dienas. Filmu dienu ietvaros būs iespēja redzēt pēdējos gados uzņemtas spāņu mākslas filmas, kurām ir bijuši labi komerciālie panākumi un kuras guvušas īpašu publikas atzinību.

«Suso tornis» (La torre de Susso). 2007. gads. Ilgums 100 min. Režisors Toms Fernandess (Tom Fernández).

Kino dienas tiks atklātas 27. martā ar komēdiju «Suso tornis», filmu, kuras darbība norisinās Astūrijas raktuvju reģionā un ir optimistiska oda draudzībai, lai gan filmā netrūkst arī saldsērīgu brīžu. Filmas režisors ir Toms Fernandess, un tajā piedalās tādi aktieri kā Havjers Kamara, Malena Alterio, Gonsalo de Kastro un citi.

www.imdb.com

«Mana lielā nakts» (My Big Night). 2015. gads. Ilgums 100 min. Režisors Alekss de la Iglesia (Álex de la Iglesia).

Otrdien, 28. martā, būs iespēja redzēt Aleksa de la Iglesias darbu «Mana lielā nakts». Filmas notikumu centrā ir televīzijas ieraksta filmēšana augustā, kuru paredzēts pārraidīt Vecgada naktī. Katrs no dalībniekiem vēlas nokļūt prožektoru gaismas centrā. Filmā piedalās Rafaēls, Mario Kasass, Pepons Nieto, Blanka Suaresa un citi.

Filma spāņu valodā ar subtitriem angļu valodā

www.imdb.com

«Purvājs» (La isla mínima). 2014. gads. Ilgums 105 min. Režisors Alberto Rodrigess (Alberto Rodríguez).

Filmu dienas noslēgsies 30.martā ar filmu «Purvājs», kuras režisors ir Alberto Rodrigess. Darbs ieguva XXIX Gojas apbalvojumu kategorijās labākā filma, labākais galvenās lomas aktieris un labākais režisors. Bez citām balvām LXII Sansebastjanas kino festivālā aktieris Havjers Gutjerress ieguva Sudraba Gliemežnīcas apbalvojumu kā labākais aktieris. Filmas darbība norisinās pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados kādā Andalūzijas ciematā, kurā policija izmeklē divu jaunu meiteņu slepkavības.

Filma spāņu valodā.

www.imdb.com

Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu