Noskaties Breda Pita armijas komēdijas «War Machine» rullīti!

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tīmeklī publicēts pirmais video straumēšanas pakalpojuma «Netflix» pasūtītais komēdijas «War Machine» rullītis, kurā galvenajā lomā redzams amerikāņu aktieris Breds Pits. Pits filmā atveido ģenerāli, kurš savas iedomības dēļ nonāk nepatikšanās. Tā balstīta uz žurnālista Maikla Heistingsa (Michael Hastings) satīrisko romānu «The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan».

Heistingss 2010. gadā sekoja ASV armijas ģenerālim Stenlijam Makristalam misijā Afganistānā, gatavojot rakstu mūzikas žurnālam «Rolling Stone».

Pita spēlētais varonis ir balstīts uz Makristalu, kurš tika atlaists pret Balto namu un karu vērsto izteikumu dēļ. Pits ir arī kinolentes līdzproducents.

««War Machine» ir aizraujošs stāsts par cilvēkiem, kas mūsdienās pieņem lēmumus karā. No varas gaiteņiem līdz ASV slēptākajām ambīcijām,» saka «Netflix» pārstāvis Teds Sarandoss. «Breds un Deivids ir ideāla komanda, kam uzticēt šo mūsdienīgo, pārliecinošo un izklaidējošo filmu.»

Filmas režisors ir austrālietis Deivids Mišo (David Michôd), kura pazīstamākie darbi ir «Animal Kingdom» un «The Rover». Vēl filmā spēlē Tilda Svintone, Bens Kingslijs u.c.

«War Machine» straumēšanas pakalpojumā «Netflix» pirmizrādi piedzīvos 26. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu