Ieva Florence aicina uz festivālu «Tumša bilde 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad jau sesto reizi norisināsies Alberta koledžas rīkotais studentu un skolēnu īsfilmu festivāls «Tumša bilde», kurā jaunieši ir aicināti radoši un vizuāli izpausties, iesniedzot savas radītās īsfilmas. Festivāla mērķis ir atklāt jaunus talantus un motivēt jauniešus izpaust sevi filmu veidošanā. Pieteikšanās festivālam un īsfilmu iesniegšana līdz 9. maijam (ieskaitot), iesūtīt īsfilmu var jebkurš 10.-12. klašu skolēns un 1.-4. kursa students.

Šogad īsfilmu jāiesniedz kādā no šīm kategorijām: «Gaiša bilde», «Otra elpa» un «100».

Festivāla noslēgums notiks 18. maijā plkst. 16:00 Cafe Film Noir kinoteātrī Splendid Palace.

Balvu fonds

Darbi tiks vērtēti divās kategorijās – skolēnu un studentu filmas, apbalvojot trīs labākos darbus, kā arī piešķirot Grand Prix.

  • Grand Prix ieguvējam darbību kino jomā arī turpmāk motivēs 500 eiro dāvanu karte tehnoloģiju iegādei.
  • Pirmo vietu ieguvējiem studentu un skolēnu kategorijās tiks dota iespēja doties uz Eiropas Parlamentu Briselē.
  • Visiem laureātiem tiks pasniegtas festivāla atbalstītāju un žūrijas pārstāvju specbalvas.

Žūrija

Festivālu atbalsta un īsfilmas vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir pazīstami kino un kultūras nozares profesionāļi – Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, režisors Andris Gauja, Jura Podnieka studijas režisore un producente Antra Cilinska, producents Bruno Aščuks, operators Aleksandrs Grebņevs un kino blogeri Sergejs Timoņins un Sergejs Musatovs, TVNET galvenais operators Artūrs Krūmiņš, «Short Riga» kuratore Anna Veilande Kustikova. Žūrijas sastāvs vēl tiks precizēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu