«Galaktikas sargi: 2. daļa» sāk ar 145 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinoši startējusi asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Guardians of the Galaxy Vol. 2» (Galaktikas sargi: 2. daļa), ziņo ārvalstu prese.

Filma nedēļas nogalē iekasējusi 145 miljonus dolāru. Tas ir otrs labākais šā gada starts uzreiz aiz Disneja kompānijas filmas «Skaistule un briesmonis».

Atgādinām, ka jaunā filma (režisors Džeimss Ganns) ir turpinājums 2014. gada pelnošākajai kinolentei ASV «Guardians of the Galaxy» («Galaktikas sargi»). Filmas ieņēmumi sasniedza 773 miljonus ASV dolāru.

Anotācija: Raibā kompānija ir atgriezusies. Un joprojām viss notiek pa vecam – ar apbrīnojamu regularitāti tā turpina iekulties visdažādākajās situācijās un gandrīz bez zaudējumiem (dažreiz pat ar ieguvumiem) veiksmīgi izkļūt no visa ārā. Šoreiz viņu galvenais uzdevums būs atminēt Galaktikas lielāko noslēpumu – kurš ir Pītera Kvila tēvs?

4. vietā režisora Kena Marino komēdija «How to Be a Latin Lover», kas vēsta par kādu vīrieti, kurš savaldzina vecākas kundzes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu