Noslēgsies studentu un skolēnu īsfilmu festivāls «Tumša bilde 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

18. maijā kinoteātra Splendid Palace kino klubā Cafe Film Noir notiks 6. studentu un skolēnu īsfilmu festivāla «Tumša bilde» fināla skate un apbalvošanas ceremonija. Festivālam tika iesniegta 31 filma, savukārt fināla skatē tiks demonstrētas labākās filmas katrā no trim kategorijām- «Gaiša bilde», «100» un «Otra elpa». Uz festivāla noslēgumu aicināts ikviens interesents.

Festivālam filmas iesnieguši skolēni un studenti no visdažādākajām Latvijas mācību iestādēm - Latvijas Kultūras akadēmijas, RISEBA, Liepājas Universitātes, Ekonomikas un kultūras augstskolas, Alberta koledžas, Latvijas Lauksaimniecības Universitātes, Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas, J.G. Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskolas, Rīgas Hanzas vidusskolas, Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskolas u.c.

Festivāla fināla skatē filmas vērtēs kompetenta žūrija – Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, režisors Andris Gauja, producenti Bruno Aščuks un Elizabete Palasiosa, operators Aleksandrs Grebņevs, kino blogeri Sergejs Timoņins un Sergejs Musatovs, TVNET galvenais operators Artūrs Krūmiņš un Alberta koledžas direktore Vita Stiģe-Škuškovnika.

Atsevišķi tiks vērtētas skolēnu un studentu filmas, apbalvojot trīs labākos darbus, kā arī piešķirot Grand Prix, kura ieguvējs saņems dāvanu karti 500 EUR vērtībā tehnoloģiju iegādei. Labāko filmu autoriem – apmaksāts brauciens uz Eiropas Parlamentu Briselē.

Fināla skates sākums plkst. 16.00, apbalvošanas ceremonija 19:30. Pasākumā ieeja bez maksas.

Festivālu organizē Alberta koledžas Studentu pašpārvalde. Atbalsta Alberta koledža, Baltex Group, Kino Citadele. Informatīvie atbalstītāji TVNET, pieci.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu