Jaunā biogrāfiskā filma par Tupaku saņem kritiskas atsauksmes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ne pārāk labas atsauksmes no hiphopam tuvu stāvošiem cilvēkiem saņēmusi jaunā biogrāfiskā filma par reperi Tupaku Šakuru (Tupac Shakur) jeb «2Pac» - «All Eyez on Me».

Filma, kuras režisors ir Benny Boom, bet pašu Tupaku atveido aktieris Demetrius Shipp Jr, Ziemeļamerikas kinoteātru topā startējusi gana cienījami, pirmajā nedēļā nopelnot 27 miljonus. Tiesa, apkopojot kino atsauksmju vietnes «Metacritic» rezultātus, filma no kritiķiem saņēmusi vien 3,8 balles no 10.

Sociālajos tīklos daudzi repera fani norādījuši uz neprecizitātēm.

Viena no Tupaka tuvākajām draudzenēm Džeida Pinktea Smita savā «Twitter» raksta, ka «daudzas no ainām ir tālu no patiesības».

Arī reperis «50 Cent» kritizē filmu, nodēvēdams to par «sū..u».

Amerikāņu reperis Tupaks Šakurs tika nošauts 1996. gadā Lasvegasā, un līdz šim bruņotā uzbrukuma lieta vēl nav līdz galam atrisināta. Tupaks Šakurs bija ievērojama repa mūzikas personība ne tikai ASV, bet arī visas pasaules mūzikas industrijā. Reperis pārdevis vairāk nekā 75 miljonus albumu, viņa «All Eyez on Me» ir viens no visu laiku labāk pārdotajiem hiphopa mūzikas albumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu