Autopsijā Kerijas Fišeres organismā konstatētas narkotikas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV kinoaktrises Kerijas Fišeres organismā, viņai lidojuma laikā ciešot sirdstrieku, bijušas vairākas narkotikas, arī kokaīns un «ekstazī», teikts pirmdien izplatītajā koronera ziņojumā.

Ar princeses Lejas lomu «Zvaigžņu karu» kinosāgā pazīstamās aktrises organismā bijis alkohols un opiāti, teikts toksikoloģiskajā ziņojumā.

Kerija Fišere (centrā) filmā "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") 1977. gads
Kerija Fišere (centrā) filmā "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") 1977. gads Foto: AP/Scanpix

«Tāpēc mēs nevaram noteikt, cik nozīmīgs bijis heroīns attiecībā uz nāves izraisīšanu šajā lietā,» teikts Losandželosas apgabala Koronera biroja paziņojumā.

Pārbaudēs konstatēts, ka kokaīns ticis lietots iepriekšējo trīs dienu laikā, teikts ziņojumā. Nāves cēlonis bijusi elpošanas apstāšanās miegā un «citi neskaidri faktori», ieskaitot sirdsslimību un «vairākkārtīgu narkotiku lietošanu».

Fišere piedzīvoja sirdstrieku 23.decembrī, lidojot no Londonas uz Losandželosu, kur aktrise uzreiz tika nogādāta slimnīcā. Viņa no dzīves aizgāja 27.decembrī.

Dienu vēlāk ar trieku nomira Fišeres māte leģendārā Holivudas aktrise Debija Reinoldsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu