Emma Vatsone apmeklē trillera «Sfēra» pirmizrādi Parīzē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ daiļā britu aktrise Emma Vatsone apmeklējusi psiholoģiskā trillera «Sfēra» («The Circle») pirmizrādi Parīzē. Uz sarkanā paklāja Emma izgāja elegantā garā kleitā. Atgādinām, ka filmā kopā ar Vatsoni spēlē arī Holivudas veterāns Toms Henkss. Aplūko foto!

Emma Vatsone (Emma Watson) filmas "The Circle" pirmizrādē
Emma Vatsone (Emma Watson) filmas "The Circle" pirmizrādē Foto: Reuters/Scanpix

Filmas «Sfēra» scenārijs veidots pēc Latvijas lasītājiem labi zināmā amerikāņu rakstnieka Deiva Egersa romāna «Sfēra» motīviem. Tas izpelnījās atzinību par aizraujošiem spriedzes momentiem, spēcīgajiem galveno varoņu psiholoģiskajiem portretējumiem un aktuālo tematu – pārāk aktīvas virtuālās dzīves postošo ietekmi uz indivīdu un sabiedrību kopumā.

Aktrise Emma Vatsone vienmēr ir uzsvērusi, ka vēlas nošķirt savu privāto dzīvi no publiskās, tāpēc filmēšanās psiholoģiskajā trillerī «Sfēra» viņai šķitusi īpaši nozīmīga. Tagad aktrise esot vēl uzmanīgāka tajā, kā ikdienā izmanto internetu. Personīgā drošība ir arī iemesls, kādēļ Emma Vatsone vairs neļaujas pašportretiem ar faniem. «Ja kāds mani nofotografē un ieliek bildi tīmeklī, tad divu sekunžu laikā tūkstošiem cilvēku zina, kurā vietā es atrodos un kas man ir mugurā. Es to nevēlos.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu