«Nejaukais es 3» uzveic «Zaļknābi pie stūres»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grū, trejmeitiņas Margo, Īdita un Agnese un minionu komanda atgriezusies animācijas filmā «Nejaukais es 3», jo tikai viņiem (un superslepenajai organizācijai) ir pa spēkam notvert savulaik populāru 80. gadu bērnu TV zvaigzni - ļaundari Baltazaru Bretu. Ziemeļamerikas kinoteātros šai animācijas filmai padevies visai veiksmīgs starts, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā filma «Nejaukais es 3» (Despicable Me 3) iekasējusi 75,4 miljonus dolāru.

Filma Eiropā tikko pirmizrādīta animācijas mekā – Ansī festivālā, tas apliecina, ka tai ir ne tikai peļņas, bet arī mākslas potenciāls.

Filma skatāma arī Latvijā. Oriģinālvalodā lomas ieskaņojuši: Stīvs Kerels, Kristena Viga, Trejs Pārkers, Džūlija Endrjūsa u.c. Latviešu mēlē Grū un viņa dvīņu brāli ieskaņojis Jānis Jarāns.

2. vietā dinamiskā režisora Edgara Raita lente «Zaļknābis pie stūres» (Baby Driver). Filmas ideja režisoram dzimusi jau pirms 22 gadiem, klausoties alternatīvā roka apvienības «The Jon Spencer Blues Explosion» dziesmu «Bell-bottoms». Nodomājis, ka šī būtu ideāla dziesma pakaļdzīšanās ainas pavadījumam, Raits pēc diviem gadu desmitiem izveidojis filmu, kas lielākoties sastāv tieši no šīs kombinācijas - aizraujošām auto pakaļdzīšanās ainām un neparedzama, taču stilīga skaņu celiņa.

Pagājušās nedēļas līderis - Maikla Beja (Michael Bay) filma «Transformers: The Last Knight» («Transformeri: Pēdējais bruņinieks») numur 3.

«Transformers: The Last Knight» galvenajās lomās ir Marks Vālbergs, Entonijs Hopkinss, Stenlijs Tuči, Džošs Duhamels un Izabella Monere.

Anotācija: Optims Prims ir nozudis. Cilvēce cīnās ar transformeriem, un pasaules nākotne, tās glābiņš slēpjas pagātnē – transformeru pagātnē uz Zemes. Kā izrādās, viņi šeit mīt jau kopš senseniem laikiem. Pasaules glābšana nu gulstas uz ļoti savdabīgas domubiedru grupas pleciem – tās sastāvā ir Keids Jēgers, transformers Kamene, angļu lords un Oksfordas profesors. Pienācis laiks rīkoties.

Līdz ar to vērienīgā fantastikas filma «Brīnumsieviete» («Wonder Woman») šonedēļ 4. vietā ar 16,1 miljons.

«Vāģi 3», ko daži kritiķi jau paspējuši nodēvēt par neviennozīmīgi vērtētās «Pixar» franšīzes labāko animācijas filmu, šonedēļ 5. vietā. Animācijas varoņu balsis ierunājuši Ouens Vilsons, Kristela Alonzo, Kerija Vasingtone u.c.

Kerija Vašingtone (Kerry Washington) animācijas filmas «Vāģi 3» (Cars 3) pirmizrādē
Kerija Vašingtone (Kerry Washington) animācijas filmas «Vāģi 3» (Cars 3) pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

Top5:

NosaukumsIeņēmumi nedēļas griezumāIenākumi kopumā
1. ‘Despicable Me 3’$75,410,275$75,410,275
2. ‘Baby Driver’$21,000,000$30,029,015
3. ‘Transformers: The Last Knight’$17,350,000$102,103,351
4. ‘Wonder Woman’$16,100,000$346,644,475
5. ‘Cars 3’$9,524,000$120,714,099

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu