Ar radošo vakaru Rīgā viesosies šarmantā Renāta Ļitvinova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

22. septembrī festivāla «Baltijas pērle» ietvaros Rīgas Kongresu namā pirmo reizi Latvijā notiks aktrises, režisores un scenāristes Renātas Ļitvinovas radošā tikšanās ar skatītājiem.

Tikšanās laikā māksliniece iepazīstinās ar dzejniekam Josifam Brodskim veltītās filmas «Josifa sapņi» pilno versiju, kā arī ar saviem jaunākajiem īsmetrāžas režijas darbiem, taču vakara scenāriju un tā dalībniekus viņa patur noslēpumā.

Aktrise, scenāriste un režisore radījusi tādus unikālus kino projektus kā «Ritas pēdējā pasaka», «Dieviete: kā es iemīlēju», «Kurlo zeme», «Zaļais teātris Zemfirā» un daudzus citus.

«Visos cilvēkos ir skapītis ar smalkām kristāla glāzēm, kas piepildītas ar mūsu ilūzijām… Skapītis atveras, un kāda glāze sasitas. Dažas ilūzijas sairst pakāpeniski, no tikšanās uz tikšanos. Kā trausli eglīšu rotājumi. Katru gadu, cits pēc cita… Mītiem nav jāsabrūk, un tomēr… Es mīlu jūs visus,» saka Renāta Ļitvinova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu