Bonda filmu producenti uzņems trilleri ar Bleiku Laivliju galvenajā lomā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Džeimsa Bonda filmu producenti uzņems trilleri par sievieti slepkavu ar seriāla «Gossip Girl» («Intrigante») zvaigzni Bleiku Laivliju galvenajā lomā, ceturtdien ziņo izklaides nozares mediji.

Filma būs balstīta uz britu autora Marka Brunella romānu «The Rhythm Section», kam ir trīs turpinājumi, kuri potenciāli arī varētu pārvērsties filmās. Stāsta galvenā varone ir Stefānija Patrika, kas kļūst par slepkavu, atriebjot savu tuvinieku nāvi.

Topošās kinolentes režisore Rīda Morano sadarbosies ar Džeimsa Bonda franšīzes filmu producentiem Barbaru Brokoli un Maiklu Vilsonu.

Filmu finansēs kompānija «IM Global», kuras vadītājs Stjuarts Fords sacīja, ka šis būs «svaigs, reālistisks un drosmīgs» stāsts ar unikālu galveno varoni, kas apgāž daudzas kinematogrāfijas klišejas par galvenajām varonēm asa sižeta filmās.

Laivlija ir precējusies ar filmas «Deadpool» zvaigzni Raienu Reinoldsu un pāris pagājušajā gadā sagaidīja pasaulē savu otro bērnu.

29 gadus vecā Laivlija vislabāk pazīstama ar lomu jauniešu seriālā «Gossip Girl», bet uz lielā ekrāna atveidojusi galvenās lomas filmās «The Age of Adeline» un «The Shallows», kā arī atveidoja vienu no lomām kinorežisora Vudija Alena pēdējā filmā «Cafe Society».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu