Miris aktieris Džons Hērds, kurš tēloja tēvu filmā «Viens pats mājās»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/alesadam

Holivudas aktieris Džons Hērds (John Heard), kurš pazīstams ar Kevina tēva lomu divās pirmajās filmās «Viens pats mājās» («Home Alone»), ir miris 72 gadu vecumā, sestdien ziņoja ASV mediji.

Izklaides ziņu vietne TMZ ziņoja, ka aktieris tika atrasts miris piektdien Kalifornijas štata Paloalto pilsētas viesnīcā, kur viņš veseļojās pēc muguras operācijas.

Kinomākslas veterāns Hērds kļuva slavens, tēlojot palaidnīga zēna Kevina tēvu Pīteru Makalisteru ģimenes komēdijā «Viens pats mājās» un tās turpinājumā «Viens pats mājās 2: Apmaldījies Ņujorkā».

Vašingtonā dzimušais Hērds vispirms darbojās teātrī, bet vēlāk pievērsās filmām.

1999. gadā viņš tika nominēts «Emmy» balvai par korumpēta detektīva lomu mafijas seriālā «Soprano ģimene» («The Sopranos»). Viņš filmējies arī seriālos «CSI: Nozieguma vietas izmeklēšana» («CSI: Crime Scene Investigation»), «Modernā ģimene» «(«Modern Family») un «Svīta» («Entourage»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu