Kinoteātros pirmizrāde biogrāfiskai drāmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Latvijas kinoteātros sāks rādīt biogrāfisku drāmu «Stikla pils» («The Glass Castle»). Tas ir aizkustinošs stāsts par ģimeni, kas dzīvo ārpus ierastajiem rāmjiem, un beznosacījuma mīlestību pāri visam.

Stāsts vēsta par ģimeni, kurā Dženeta Volsa uzaug kopā ar brāli un abām māsām. Vecāku ekscentriskais dzīvesveids un atteikšanās no vispārpieņemtajiem rāmjiem rada apstākļus, kuros ģimenei nākas nemitīgi mainīt dzīvesvietu un bēguļot no FIB. Dženetas māte ir māksliniece, kurai vairāk rūp gleznošana, nevis pusdienu gatavošana, bet tēvs – alkoholiķis un sapņotājs, kas stāsta bērniem aizraujošus stāstus, atraisot fantāziju un novēršot uzmanību no skarbajiem dzīves apstākļiem.

Foto: publicitātes

Filmas režisors ir Destins Denjels Kretons («Short Term 12»), savukārt galvenajās lomās – «Oskara» balvas laureāte Brī Lārsone («Istaba»), «Oskara» balvas nominante Naomi Votsa («Malholanda ceļš», «21 grams») un Vudijs Harelsons («Krāpšanas ilūzija», «Nācija pret Leriju Flintu»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu