«Killera miesassargs» uzveic baiso lelli un blondo Danielu Kreigu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ 1. vietā šausmu filmu «Anabella 2: Radīšana» («Annabelle: Creation») nomainījis komēdijtrilleris «Killera miesassargs» («The Hitman's Bodyguard»), kurā varam baudīt aktieru Raiena Renoldsa un Semjuela Lī Džeksona aktierspēli.

Vēl lentē filmējušies Gerijs Oldmens un seksīgā Selma Hajeka.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 21,6 miljonus dolāru.

Anotācija: Raiena Renoldsa atveidotais Maikls Braiss ir apzinīgs un profesionāls miesassargs ar labu slavu, un viņa jaunais darbs ir apsargāt slepkavu (Semjuels Lī Džeksons), kuru visi sapņo novākt. Arī viņš pats būtu gatavs nožmiegt to mērgli, taču darbs ir darbs – kādreizējiem ienaidniekiem pagātnē ir jāapvienojas, lai izdzīvotu šodien. Taču viņu metodes ir tik dažādas, bet principi tik pretēji, ka kopīgais izdzīvošanas plāns ir stipri apšaubāms.

Režisors - Patriks Hjūzs.

Savukārt pagājušās nedēļas līderis - šausmu filma «Anabella 2: Radīšana», ko kinokritiķi jau paguvuši uzslavēt par iztēli rosinošo atmosfēru, mākslinieciski niansēto scenogrāfiju un psiholoģiski saistošajiem aktierdarbiem, numur 2.

Stīvena Soderberga jaunākā kinolente «Logan Lucky», kurā tēlo Čenings Tatums, Adams Draivers un blonds Daniels Kreigs, kā jaunums 3. vietā.

4. vietā slavenā režisora Kristofera Nolana jaunākā filma «Denkerka» («Dunkirk»), kas ir pirmais izcilā režijas meistara veikums kara drāmu žanrā.

Top5 noslēdz animācijas filma «Misija «Rieksti» 2» («TheNut Job 2»). Filma ir turpinājums 2014. gadā izdotajai pirmajai daļai. Tās pilnais nosaukums - «The Nut Job 2: Nutty by Nature». Grauzēju balsis ierunājuši Vils Arnets (Will Arnett), Ketrīna Heigla (Katherine Heigl) u.c.

Top5

1. ‘The Hitman’s Bodyguard’ $21,600,000

2. ‘Annabelle: Creation’ $15,500,000

3. ‘Logan Lucky’ $8,050,182

4. ‘Dunkirk’ $6,700,000

5. ‘The Nut Job 2: Nutty by Nature’ $5,100,000

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu