Kinoteātros Terminators, Toms Krūzs, šausmene un «Misija «Rieksti» 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas kinoteātros mūsu iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem salīdzinoši visbiežāk izvēlas skatīties komēdijas (42%) un piedzīvojumu filmas (39%). Šādu tendenci rāda Kantar TNS šī gada jūlija beigās veiktā aptauja internetā. Arī šonedēļ (no 25.08.) kino piedāvā vairākus interesantus jaunumus.

Latvijas kinoteātri šonedēļ sāk demonstrēt šādas filmas:

«Misija «Rieksti» 2: Trakā daba» (The Nut Job 2: Nutty by Nature)

Režisoa Cal Brunker animācijas filma ir turpinājums 2014. gadā izdotajai pirmajai daļai. Tās pilnais nosaukums - «The Nut Job 2: Nutty by Nature».

Jautrie un astainie piedzīvojumi turpinās - šoreiz galvenajiem varoņiem ir jāapvienojas jaunā misijā, lai glābtu savas mājas. Pilsētas mērs ir nolēmis likvidēt lielo zaļo atpūtas zonu un tā vietā uzcelt atrakciju parku. Par laimi, riekstu mīļotājiem ir gatavs plāns un atliek tikai ķerties klāt pie tā izpildes.

Grauzēju balsis ierunājuši Vils Arnets (Will Arnett), Ketrīna Heigla (Katherine Heigl) u.c.

«Barijs Sīls: Īstens amerikānis» (American Made)

Toms Krūzs uz brīdi atteicies no misijas glābt pasauli un, iejūtoties pēc patiesiem notikumiem veidotā kinostāstā «Barijs Sīls: Īstens amerikānis», izdzīvo harismātiska un avantūristiska krāpnieka likteni, kas atbilstoši žanram ir izstāstīts Holivudas izklaides gaumē.

Šī ir jau otrā filma, kuras titros lasāmi režisora Daga Laimena un aktiera Toma Krūza vārdi. Pirmā bija zinātniskās fantastikas filma «Rītdienas robeža», ko augstu vērtēja kino profesionāļi.

«Amitivila: Atmošanās (Amityville: The Awakening)»

Režisors Franks Halfuns. Lomās Bella Torna, Dženifera Džeisone Lī, Kamerons Monagans, Tomass Manns.

Džoana kopā ar saviem trim bērniem pārceļas uz jaunu dzīvesvietu, nemaz nenojaušot par šīs mājas asiņaino vēsturi. Katrai mājai ir sava pagātne, bet šai mājai ir leģenda.

«Terminators 2: Pastarā diena 3D» (Terminator 2: Judgment Day 3D)

Režisors Džeimss Kamerons jau sekmīgi konvertējis 3D formātā filmu «Titāniks» un tagad nolēmis dāvāt otru dzīvi 1991. gada grāvējam «Terminators 2», kura fani ir visu vecumu skatītāji.

James Cameron
James Cameron Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu