Holivudas pāri, kas satikās filmēšanas laukumā un palika kopā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jā, Holivudā tas ir iespējams! Aktieriem nav nemaz viegli sākt ilgstošas attiecības ar kādu citu ne tik radošu profesiju pārstāvjiem, agri vai vēlu veidojas iekšējs konflikts, saduras vērtības. Protams, romāni pašu aktieru starpā ir izplatīta parādība, taču arī šādas attiecības bieži vien nav noturīgas. Tomēr ir arī izņēmumi. Lūk, aktieri, kas satikušies filmēšanas laukumā, viens otrā ieskatījušies un ir kopā arī reālajā dzīvē vēl šodien.

Dženifera Anistone un Džastins Terū

Bijusī seriāla «Draugi» aktrise Dženifera Anistone (Jennifer Aniston) pēc šķiršanās no Breda Pita, 2011. gadā komēdijas «Wanderlust» filmēšanas laukumā iepazinās ar Džastinu Terū (Justin Theroux). Jau pēc gada pāris saderinājās un 2015. gadā salaulājās. «Mēs cienām viens otra humora izjūtu,» kādā intervijā izteicies Terū. «Izklausās vienkārši, bet tā ir taisnība.»

«Wanderlust»
«Wanderlust» Foto: Kadrs no filmas

Raiens Reinolds un Bleika Laivlija

Daiļā Bleika Laivlija (Blake Lively) un aktieris Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds) iepazinās filmas «Green Lantern» («Zaļais lukturis») uzņemšanas laukumā 2010. gadā. Sākumā viņi bijuši vienkārši draugi, taču pēc gada sākuši romantiskas attiecības. Pāris apprecējās 2012. gada septembrī. Reinoldss iepriekš bija precējies ar amerikāņu aktrisi Skārletu Johansoni (Scarlett Johansson).

Bleika un Raiens ir laimīgi vecāki divām meitiņām.

Raiens Reinolds un Bleika Laivlija
Raiens Reinolds un Bleika Laivlija Foto: AP/ScanPix

Sāra Mišela Gelare un Fredijs Princs Juniors

Seriāla «Bafija pret vampīriem» zvaigzne Sāra Mišela Gelare (Sarah Michelle Gellar) un Fredijs Princs (Freddie Prinze Jr.) Juniors pirmo reizi iepazinās 1997. gadā, kad tika uzņemta tīņu šausmu filma «I Know What You Did Last Summer» (Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā), taču oficiāli tikties sāka vien 2000. gadā. Kad abi sāka satikties, nepagāja ilgs laiks, līdz abi 2001. gadā saderinājās. 2002. gadā Meksikā abi apprecējās. No tā brīža ģimenē aug divi bērni - meita Šarlote un dēls Rokijs.

"Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā"
"Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā" Foto: Kadrs no filmas

Raiens Goslings un Eva Mendesa

Raiens Goslings (Ryan Gosling) un Eva Mendesa (Eva Mendes) iepazinās režisora Dereka Sienfransa drāmas «Ņujorkas ēnā» (The Place Beyond The Pines) filmēšanas laukumā 2011. gadā. Abi rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi no medijiem. Zināms, ka abi audzina divas meitas (Esmeraldu un Amadu), kuras pasaulē nāca 2014. un 2016. gadā.

«Ņujorkas ēnā»
«Ņujorkas ēnā» Foto: Kadrs no filmas

Čenings Teitums un Džena Devana-Teituma

Čenings Teitums (Channing Tatum) un Džena Devana-Teituma (Jenna Dewan-Tatum) satikās 2006. gadā, kad tika uzņemta filma «Step Up», taču abi sāka satikties tikai pēc tam, kad filma tika pabeigta. 2009. gada jūlijā pāris apprecējās Malibu, Kalifornijā. Viņu pirmais bērns – meita Everlija pasaulē nāca 2013. gadā.

Čenings Teitums un Džena Devana-Teituma
Čenings Teitums un Džena Devana-Teituma Foto: Kadrs no filmas
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu