Miris «Soprano ģimenes» aktieris Frenks Vinsents

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Frenks Vinsents, kurš bija tēlojis gangsteru bosa lomu drāmas seriālā «Soprano ģimene» («The Sopranos»), trešdien nomira 78 gadu vecumā, ziņoja vietējie mediji.

Vinsents atveidoja gangsteri Filu Leotardo, kurš bija seriāla galvenā varoņa Tonija Soprano ienaidnieks, «Soprano ģimenes» sērijās, kas tika uzņemtas no 2004. līdz 2007. gadam. Toniju Soprano šajā seriālā tēloja Džeimss Gandolfīni, kurš miris 2013. gadā.

Vinsents tēloja arī atmiņā paliekošu gangstera Billija Betsa lomu režisora Mārtina Skorsēzes filmā «Labie puiši» («Goodfellas»), kas uzņemta 1990.gadā. Viņš bija pazīstams arī ar citām skarbo puišu lomām.

Aktieris nomira operācijas laikā, kura tika veikta pēc pagājušonedēļ piedzīvotas sirdslēkmes, ziņoja izklaides vietne TMZ.

Citas slavenības pieminēja Vinsentu tviterī.

«Mēs šodien zaudējām vienu no mūsu ģimenes. Frenku Vinsentu. Brīnišķīgu aktieri un labu cilvēku. Dusi mierā, Frenkij,» tvītoja Morīna van Zandta, kas arī filmējusies «Soprano ģimenē».

«Nodod Džeimsam Gandolfīni lielu apskāvienu par mums visiem, Frenk Vinsent,» tvītoja blogeris Peress Hiltons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu