«X Faktors» turpina aizkustināt. Asaras, spīts un skarba kritika

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«X Faktors» turpina atklāt jaunus dziedošos talantus, un arī trešais svētdienas vakars mums sniedza iespēju izdzīvot visdažādāko emociju gammu. Dalībnieku vidū bija jūtams gan patīkams satraukums, gan dusmas un vilšanās, kā arī patiesas aizkustinājuma asaras.

Šovakar pirmo reizi uz «X Faktora» lielās skatuves pēc priekšnesuma devās vadītājs Markus Riva, lai atbalstītu 27 gadus veco Nadeždu Maņkeviču, kurai sakāpināto emociju uzplūdā lija asaras.

Nadežda, startējot šovā, atklāja, ka ir zaudējusi brāli, kuram savulaik lielākais lūgums meitenei bija nekad nepārstāt dziedāt. Šis vēstījums un pēcāk arī dziesmas «Dvēselītes» izpildījums bija patiesi aizkustinošs un, domājams, daudzos pie TV ekrāniem vai zālē esošajos skatītājos raisīja līdzpārdzīvojumu.

Tāpat šovakar kā viens no pēdējiem uz skatuves kāpa 21 gadu vecais vokālās grupas «Framest» bass Roberts Memmēns. Roberts nolēmis pieņemt izaicinājumu, piedaloties šovā, jo tā ir iespēja spert soli pretim solokarjerai. Šī bija iespēja arī plašākam auditorijas lokam novērtēt Roberta dziedājumu, un, kā vēlāk atzina žūrijas pārstāvji, viņam ir jūtama skatuves pieredze. Un ne tikai, arī īpašs un daudzpusīgs balss tembrs, ko ir laiks likt lietā.

Bija arī skarbāki vērtējumi, un savs viedoklis par žūriju bija dāmai Inesei Polei, kurai pēc nokāpšanas no skatuves bija grūti valdīt emocijas. Blakus esošais dzīvesbiedrs centās mierināt Inesi, sakot, ka viņa tik un tā ir labākā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu