Festivāla «Baltijas pērle» meistarklasē viesosies Kannu kinofestivāla direktors Tjerī Fremo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Kinoteātrī «Splendid Palace» šodien plkst.11 norisināsies atklāta meistarklase ar Kannu kinofestivāla direktoru Tjerī Fremo.

Fremo šo tikšanos plāno kā atklātu diskusiju, kurā aicināti piedalīties Latvijas kino nozares pārstāvji. Pasākuma laikā tiks apspriesta filma «Limjēri!», kā arī kino nozares aktuālie filozofiska un praktiska rakstura jautājumi.

Kā ziņots, Rīgā no 21.septembra līdz 28.septembrim norisināsies kinofestivāls «Baltijas pērle». Festivāls iedalīts astoņās programmās - «Festivālu eksotika», «Leģendas», «Mākslinieki», «Debates», «Stils un mode», «Mīlestība», «Kino visai ģimenei», kā arī britu kino veltīta programma «Miglainās Albionas lepnums bez aizspriedumiem».

22.septembrī paredzēta preses konference ar filmas «Nemīlestība» režisoru Andreju Zvjagincevu, kā arī režisori un scenāristi Renāti Ļitvinovu, kura izrādīs savu režisores versiju filmai «Josifa sapņi».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu