Noskaties attiecību trillera «Ar putām uz lūpām» rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noskaties režisora Jāņa Norda («Mammu, es tevi mīlu») jaunās spēlfilmas, attiecību trillera «Ar putām uz lūpām» pirmo reklāmas rullīti.

Filmā galvenās lomas atveido Vilis Daudziņš, Ieva Puķe un Raimonds Celms. Filma stāsta par Didzi – bijušo policistu un kaujas suņu treneri, kurš tur aizdomās sievu par neuzticību, kamēr viņa mīļotie suņi inficējas ar kādu bīstamu slimību.

«Ar putām uz lūpām» būs skatāma kinoteātros no 10. novembra.

«Sabiedrībā par mīlu un attiecībām nereti tiek runāts caur rozā brillēm. Taču manā jaunajā filmā mīla un trakums iet roku rokā. Filma sniegs skatītājiem aizraujošu un neparedzamu notikumu virpuli, kurā varoņi, nonākuši mīlas krustcelēs, nereti uzvedas tā, kā saka par trakiem
suņiem – «ar putām uz lūpām»,» tā pats režisors.

Filma ir Latvijas, Lietuvas un Polijas kopražojums, tapusi pēc amerikāņu scenārista Meta Goseta (Matt Gossett) darba «Origin Of Species» (Sugu izcelšanās) motīviem, kas 2013. gadā ieguva «Amazon Studio Awards» par labāko scenāriju.

«Psiholoģiskā spriedze un spraigais sižets visu filmas laiku neļāva žūrijai atslābt ne mirkli,» tā par apbalvoto darbu izteicās «Amazon Studio» pārstāvis.

Scenārija līdzautors ir režisors Jānis Nords, kurš stāstu adaptējis Latvijas apstākļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu