Martinsona «Maģiskais kimono» kinoteātros būs skatāms decembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 1. decembra kinoteātros būs skatāma režisora Māra Martinsona Latvijas un Japānas kopražojuma spēlfilma «Maģiskais kimono», informēja SIA «Krukfilms» mediju pārstāve Inga Zālīte.

Filma piedalās japāņu aktieri Kaori Momoi un Isei Ogata, kā arī latviešu aktieri Artūrs Skrastiņš, Alise Polačenko un Andris Keišs. Lomas atveido arī Mārtiņš Sirmais un grupas «Prāta vētra» mūziķi. Savukārt filmas operators ir Gints Bērziņš.

«Visi citi tēli, kas kā planētas rotē kopā ar centrālo «Keiko planētu», veido savu unikālo kino visumu. Domāju, ka «Maģiskais kimono» ļauj ielūkoties dziļāk un iepazīt cilvēkus un saprast, ka jebkas ir iespējams un realizējams, ja vien tu pats to vēlies un notici pats sev,» par filmu sacīja tās režisors Martinsons.

Japānā «Maģiskais kimono» pirmizrādi piedzīvoja 24. jūnijā ar seansiem Tokijas kinoteātros un citās lielākajās Japānas pilsētās, klātesot Martinsonam un galveno lomu atveidotājiem.

Filmu producējusi pašmāju kompānija «Krukfilms» sadarbībā ar Japānas studiju «Loaded films». «Maģiskais kimono» veidošanu atbalstījis Rīgas Tūrisma Attīstības birojs, Rīgas Filmu fonds, Japānas Kultūras ministrija, Borisa un Ināras Teterevu fonds, Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra, kā arī Rīgas un Kobes pilsētu domes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu