Uz lielā ekrāna Fasbenders Jū Nesbē romāna ekranizācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Vācijā dzimušais īru aktieris Maikls Fasbenders (Michael Fassbender) iejuties detektīva Harija Hola lomā detektīvromānu cikla autora Jū Nesbē romāna «Sniegavīrs» («The Snowman») ekranizējumā. Filma no šodienas skatāma visos lielākajos Latvijas kinoteātros.

Filmas veidošana uzticēta zviedru režisoram Tomasam Alfredsonam (Tomas Alfredson).

Romānā «Snomannen» («Sniegavīrs») stāstīts par izmeklēšanu, kurā meklēts Norvēģijas pirmais sērijveida slepkava, kurš pie katras nozieguma vietas uzceļ sniegavīru.

«Snomannen» ir Nesbē septītā grāmata par varoni Hariju Holu.

Hols ir mūsu politkorektās sabiedrības greizais spogulis – ass, neiecietīgs, dzīves aizlauzts. Vienlaikus viņš ir arī spējīgākais detektīvs Oslo kriminālpolicijas nodaļā.

Harijs Hols izmeklē kādas sievietes mīklainu pazušanu: viņas purpursārtā šalle atrasta ap kaklu sniegavīram. Drīz atklājas, ka viņa nav vienīgā - naktīs, kad uzsnieg pirmais sniegs, noslēpumaini pazudušas vēl vairākas sievietes. Vienīgā saikne starp viņām - sniegavīrs viņu pagalmā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu