Arī Viterspūna atklāj, ka jaunībā piedzīvojusi seksuālu uzbrukumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas gudrā blondīne, allaž jauneklīgā amerikāņu kinozvaigzne Rīsa Viterspūna (Reese Witherspoon) arīdzan nākusi klajā ar paziņojumu, ka jaunībā piedzīvojusi seksuālu uzbrukumu.

Pēc Holivudas producenta Hārvija Vainstīna atmaskošanas, kad daudzas aktrises un modeles saņēmušas drosmi runāt par seniem pašu piedzīvotiem uzbrukumiem, viņu pulkam pievienojusies arī 41 gadu vecā Viterspūna.

Uzrunā «Elle Women» pasākumā Holivudā, aktrise atzinusi, ka jau 16 gadu vecumā piedzīvojusi seksuālu uzbrukumu. Vaininieks bijis kāds režisors (netiek minēts Vainstīns), bet aģenti un producenti aktrisi mudinājuši par notikušo klusēt.

Arī vēlākajos gados Holivudā viņa daudzkārt cietusi no seksuālas uzmākšanās un vardarbības.

«Es izjūtu lielu riebumu pret režisoru, kurš man uzbruka, kad es biju 16 gadus veca, un es ļoti dusmojos uz aģentiem un producentiem, kuri lika saprast, ka no klusēšanas ir atkarīgs mans darbs. Es ļoti vēlētos, lai varētu jums teikt, ka tas bija viens atdalīts incidents manā karjerā, bet diemžēl tā nav,» izdevums «The People» citē aktrisi.

Viterspūna arī atzinusi – publiski runāt par piedzīvoto viņu pamudinājuši pēdējo dažu dienu laikā dzirdētie stāsti, ar kuriem dalījušās citas kinoindustrijā strādājošās sievietes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu