Uz lielā ekrāna šausmene «Daudz laimes nāves dienā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

No piektdienas, 20. oktobra uz lielā ekrāna Latvijā būs skatāma savdabīga šausmu filma «Daudz laimes nāves dienā» (Happy Death Day), ko kino kritiķi nodēvējuši par «Kliedziena» un «Murkšķa dienas» sakausējumu.

Lente, kuras budžets ir vien 5 miljoni dolāru, nedēļas griezumā Ziemeļamerikā jau iekasējusi 26,5 miljonus, ziņo «collider.com».

Filmā galvenās lomas atveido Džesika Rota (Jessica Rothe) un Israels Brusārs (Israel Broussard). Galvenā varone katru dienu pamostas vienā vietā un tiek nogalināta atkal un atkal, līdz noskaidro, kurš ir viņas slepkava...

Anotācija: Skaistā Trī pamostas savas dzimšanas dienas rītā – svešās kopmītnēs, kopā ar nepazīstamu puisi... Kas notika iepriekšējā vakarā? Nav ne jausmas. Viņu gaida lekcijas, vakarā – dzimšanas dienas ballīte, un viņa nenojauš, ka viens no ballītes viesiem viņu nogalinās. Pienāk rīts, un Trī pamostas… savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs, kopā ar to pašu nepazīstamo puisi. Lekcijas, vakarā gaidāma ballīte, taču viņu nepamet sajūta, ka šo dienu viņa jau ir piedzīvojusi... Ar katru dzimšanas/nāves dienu Trī ir soli tuvāk, lai atklātu savu slepkavu, jo ja viņai tas neizdosies, viņa pamodīsies savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs... Atkal.



Trilleri «Daudz laimes nāves dienā» piedāvā studija

Blumhouse

- filmu «Prom!» (Get Out) un «Sašķeltais» (Split) veidotāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu