Lupita Njongo atklāj, ka arī viņas priekšā Vainstīns novilcis bikses

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunā melnādainā Holivudas aktrise Lupita Njongo (Lupita Nyong’o), kura ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars» jau paspējusi iegūt par lomu filmā «12 gadi verdzībā» («12 Years A Slave»), arīdzan pastāstījusi par savu pieredzi ar nu jau skandalozi slaveno producentu Hārviju Vainstīnu (Harvey Weinstein).

«New York Times» viņa atklājusi, ka producenta sabiedrībā nav jutusies droši.

Jaunā aktrise Hārviju Vainstīnu satikusi Berlīnē, un, kā apgalvo Lupita, producents viņu uzaicinājis uz savām mājām Konektikutā, lai noskatītos filmu. Tikšanās laikā viņš aicinājis jauno sievieti uz savu guļamistabu, un, būdams kails, lūdzis viņu pamasēt.

«Es jutos nedroši. Man uznāca panika, un es iedomājos, ka varbūt varētu viņu izmasēt, jo aktieru skolā mums mācīja, ka, izmantojot masāžas tehniku, iespējams sajust ķermeņa, prāta un emociju dinamiku. Mēģināju racionalizēt situāciju,» viņa atklāj.

Savukārt kādā citā tikšanās reizē Ņujorkā, Vainstīns aktrisei minējis, ka ir rezervējis istabiņu virs restorāna.

«Es biju šokā. Teicu, ka dodu priekšroku pusdienām restorānā,» viņa atminas.

«Viņš teica, lai neesmu tik naiva. Ja vēlos kļūt par aktrisi, tad man tādas lietas ir jādara. Viņš teica, ka viņš ticies ar slavenām aktrisēm X un Y un, lūk, kur viņas ir tagad!»

Kādu brīdi klusēju, bet tad saņēmos drosmi un viņam pieklājīgi atteicu.

Kad aktrise saņēma «Oskara» balvu, Vainstīns esot viņai atvainojies.

Savukārt producenta pārstāvji komentējuši, ka Vainstīns «atceras šos notikumus citādāk».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu