Arī Stīvens Sīgals apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vainstīna skandāls radījis pamatīgu lavīnu, un arvien vairāk sieviešu nāk klajā ar paziņojumiem, ka arī viņas ir cietušas no seksuāla rakstura pāridarījumiem. Šonedēļ «Inside Edition» korespondente Lisa Gurero (Lisa Guerrero) paziņojusi, ka arī viņa cietusi no seksuālas uzmākšanās, un vaininieks esot aktieris Stīvens Sīgals (Steven Seagal).

Incidents esot noticis 1996. gadā, sieviete pastāstījusi izdevumam «Newsweek».

Lisa Gurero
Lisa Gurero Foto: Reuters/Scanpix

Gurero atminas kā tikusi aicināta uz kāstingu lomai Sīgala filmā «Fire Down Below». «Man tas būtu bijis liels izrāviens,» viņa saka. Sīgals esot jauno aktrisi sagaidījis, ietinies vien samta halātā.

Pēc pirmās proves viņai piezvanījis menedžeris un pateicis, ka «Stīvens vēlas tev piešķirt galveno lomu, taču tev jādodas pie viņa uz mājām uz privāto mēģinājumu šovakar».

Kad viņa atteikusies, galvenā loma tikusi citai aktrisei. Gurero ierādīta mazāka lomiņa. Taču, kad viņa atteikusies apciemot Sīgalu viņa grimētavā filmēšanas laikā, viņas aina vispār izgriezta no filmas.

«Kad izlasīju par Hārviju Vainstīnu, kad arī viņš aktrises sagaidījis, ietinies dvielī, nodomāju, ka tieši tā rīkojās arī Sīgals. Tikai vēlāk uzzināju, ka viņš ir slavens ar šādam izdarībām,» viņa saka. «Kam lai pasūdzos? Viņš bija gan filmas producents, gan galvenā zvaigzne.»

Sīgals nav komentējis izskanējušos apvainojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu