Speisijs: Esmu izvēlējies dzīvot kā homoseksuāls vīrietis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Godalgotais amerikāņu kino un teātra aktieris Kevins Speisijs svētdien atvainojies aktierim Entonijam Rapam, kas viņu apsūdzējis par seksuālu uzmākšanos laikā, kad pats Raps bijis pusaudzis. Uzmākšanās notikusi 1986. gadā kādas ballītes noslēgumā Ņujorkā Speisija dzīvoklī, publikācijā tīmekļa vietnē «BuzzFeed» apgalvoja Raps. Incidenta laikā Raps bija 14 gadus vecs.

Speisijs atvainojies tviterī, vienlaikus apgalvojot, ka šo incidentu neatceras.

«Bet, ja es uzvedos tā, kā viņš to raksturo, es viņam esmu parādā patiesu atvainošanos par to, kas varētu būt bijusi stipri nepieņemama uzvedība dzērumā,» skaidroja Speisijs.

«Kā to zina man vistuvākie cilvēki, dzīvē man ir bijušas attiecības kā ar vīriešiem, tā sievietēm.

Es visas dzīves garumā esmu mīlējis vīriešus, un man ar vīriešiem ir bijušas romantiskas attiecības, un es tagad esmu izvēlējies dzīvot kā homoseksuāls vīrietis,»

piebilda Speisijs.

Vēl 2000. gadā kādā intervijā Speisijs noliedza, ka būtu gejs. 1997. gadā publikācijā žurnālā «Esquire» bija netieši norādīts, ka aktieris ir homoseksuāls. Taču tikai tagad oficiāli viņš «iznācis no skapja».

Šodien video straumēšanas vietne «Netflix» paziņojusi, ka atsakās no seriāla «Kāršu nams» («House Of Cards») turpmākas filmēšanas, kurā tēlo Speisijs, kaut atsevišķi avoti ziņo, ka šāds lēmums jau pieņemts pirms Speisija paziņojuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu